[silindi] Selin12- öyle en fazla 4alinabilir diyormuş zaten de ben dayanabildigim kadar dayaniyordum bulantiya. Bir de alışkanlık yapıyor. Bana ceyrek çeyrek icmemi söyledi.gunde dört defa.ben gece bir tane içiyordum. Öyle de kullananlar var diye
elfmoom Selin12- çoook teşekkür ederim ben de 55.7 ydim dün akşam sağlık ocağından istediler boy kilo , şimdi 54.6 olmuşum
elfmoom Bebegimveben0811- sade hiç içemiyorum anca çilekli ya da orman meyveli, öyle içsem fayda eder mi?
Bebegimveben0811- elfmoom o sanırım şekeri çıkarıyormuş ama sen doktoruna danış bana sade çok iyi geldi ve bebeğe kilo aldırıyormus
Semy elfmoom ben cacık içerdim hep iyi gelirdi. Birde klasik olacsk ama çubuk kraker gerçekten bastırıyor 😇
Deletedmom93428 elfmoom canım ben prilam dr kullandm bir zararı yok aslında kendne eziyet etme bence 🤭
elfmoom Deletedmom93428 doktorum daha önce karaciğer iflası yaşadığım için mümkün oldukça ilaçtan uzak duruyor ilaç yazarsa da şurup yazacak sanırım
Bebegimveben0811- Bana kefir sade iyi geldi ama sen yine doktoruna sorarak kullan canım insAllah şifa verir
MommySharkdutdutdutut Yahu bende seni arıyorum ne zamandır😂 nerelerdesin sen 🤣 Bu arada tuzlu kraker mükemmel bastırıyor 😊 migde bulantısni
elfmoom MommySharkdutdutdutut yaramaz arkadaşlarım yüzünden olan bana oldu da , sürgündeydim😬😬😬😬😬😬😬😬 kocam bey e söyledim gelirken alacak 🤭🤭🤭
Selin12- elfmoom evet çünkü hiç bir şey yiyemiyorum tek yediğim şey serumdu ama 10 hafta ya kadar çok kötü geçti Allaha şükür bir iki hafta dir o kadar çok midem bulamıyor hep dua ediyorum hamile kalan lara midesi bulanmasin diye
MommySharkdutdutdutut elfmoom 😂😂😂 hahaha 😂 bi laf var demiycem o hesaba döndü senin ki 🤣 kahakaha attim
[silindi] elfmoom tansiyonun ani düşerse nolcak.ben bunu öğrenince korktum bebek olebilirmis. Zorla uyandırıp yemek yediriyorlardi bana. zaten hamilelikte düşük tansiyonu oluyoruz. Bir gün canım çok çekti limon yedim tutamıyorum ama gizli gizli yiyorum birden baygınlık geçirdim🤭hem mide yanması yapıyor hem meyve gibi nasıl yiyorum.sonra evdekiler kızdı bana limonu yasakladilar.
elfmoom [silindi] yaramaz çocuk gibi 🤭🤭🤭🤭 eve limon almıyorlarmış yeme diye 🤭🤭 ben kussam da yiyorum , yiyorum ama terkediyorlar hemen bedenimi😬 karaciğerimi yormamam lazım, belki burada söylenenler iyi gelir de ilaca gerek kalmaz
Selin12- [silindi] ben tuzlayıp ta yiyorum arada benimde canım çok çekiyor sizde isterseniz birde böyle deneyin
elfmoom Selin12- geçmesine gerçekten çok sevindim.. serum da yorar insanı bir süre sonra amiinnn mide bulantısı gerçekten zormuş