Momlf burcudincel çok sıcakkk 🥵 48 günümüz var kızım olucak gittikçe daralıyorummm😐 hazırlıklar tamam
Burcu4135 metehaninannesiii benim sezeryan olacak. 21 eylül gibi dedi doktor ama eylül bası tekrar tarihi konusacagız.
fatmakolay burcudincel 15 Eylül de benim oğluşumun geliş tarihi ama nedense 15ine kadar sabretmeyecek gibi geliyor birazcık önden gidiyoruz 🥰
metehaninannesiii Burcu4135 sen kendin mi istedin canım sezeryan olmayı yoksa başka sebeplerden dolayı mı bende normal dogum istiyorum da daha doktorumla konuşmadım acaba konuşsam mı ki artık bu cumartesi randevumuz var
fatmakolay cicegiburnundaanne ben de yalnızım eşim iş nedeniyle şehir dışında bebek doğmadan gelir inş benim bebiş biraz önden gidiyor açıkçası erken gelir diye korkmuyor değilim
Burcu4135 metehaninannesiii hem kendim istedim hem de babam da bi rahatsızlık var genetik olma ihtimali yüksek. Riske girmek istemedim. İstege baglı sezeryan yani benim ki. Daha once konusmadınız mı doktorunuzla normal dogum istiyorum diye?
nurdanmerveyesilirmak Benimde 17 eylülde geliyor ınsallah oğlum ❤🥰 sıcaklar mahvediyor gezmeye bayılan ben evden dışarı adım dahi atmak istemiyorum 😂
Nuray-5886 Uygulamaya göre 46 günüm var ama doktor daha erken gelebilir dedi Ağustos sonu Eylül başı gbi oyyy allahım bi avazda doğurmayı nasip etsin rabbim bizlere 😅
HaticelKubra Yarendurmazz Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..benimde 32+3 uygulamadan bakıyorum 27 Eylül gösteriyor
Yarendurmazz HaticelKubra Amin inşallah sizde 🙏🏻 Benimde uygulamada 24 Eylül gösteriyor ama doktorum daha erken söyledi
gokcekocyigit07 DerinMavii normalde hayır gerci belli de olmaz ama benim 36 dan itibaren her an alacaklar o yüzden biliyorum.