Fatma272727 Bende agustis sonu gittigimde sezeryan gunu belirlicez eger uygun olursa 18 eylulde dogurmak istiyorum oglumu evlilik yildonumumuzde bakalim doktor ne dicek 🙂🙂🙂
Birkuzucukbeklerken burcudincel aynıyız canım benim de tahmini doğumum 15 eylülde çok hissizim neden bilmiyorum heyecan yok korku yok sadece Bi an önce doğsun istiyorum kızıma kavuşayım tabi arada etraftakiler Bi korku salıyor içime ama çabuk geçiyor☺️☺️☺️
Pamugunannesi1 burcudincel 48. Günümüz kaldı fakat Kovit illetine yakalandık karantinada takılıyoruz bebişimle. Karantinadan çıktığımızda 35 haftalık olucaz erken gelme riski var oğlumun karantina bittikten sonra doğurmak istiyorum 🤦🏻♀️
Birkuzucukbeklerken burcudincel bende skolyoz var canım o yüzden çok fazla ve sık sık bel ağrısı yaşamaya başladım onun haricinde hiç Bi sıkıntım yok çok şükür gecen hafta da Bi kaç gün üstüne göbeğimde ağrı vardı doktor nts ye bağladı sancı yok Bi sıkıntı yok dedi gayet iyiyim şükür sende durumlar nasıl
Yarendurmazz burcudincel çok şiş geçiyor yuvarlanabiliyorum sadece 😭🥺kaç haftalıksınız acaba bu arada biz 32+3 üz de sezaryen olucam doktorum 16 ya da 17 Eylül dedi 🙊
HaticelKubra Yarendurmazz Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..benimde 32+3 uygulamadan bakıyorum 27 Eylül gösteriyor
Mery103 @burcudincel 47 günümüz var bizim de tek sorunumuz sıcaklar bide sanki zaman geçmiyor gibi geliyor ☺️
Saripapatyam1 burcudincel bizede 14 eylül dedi doktorumuz ama sezeryan olduğu için daha erken olabilir 😍 ve daha hiç bisey hazır değil 🤭
M1992 burcudincel benımde Eylül 10 doğumlu olacaktı oğlum ama erkenden geliverdi ablası gibi 10 gün önce doğum yaptım ama bu sıcaklarda hamilelik geçirmek çok zormuş
Esra_baki burcudincel 36 gün kaldı. 7 Eylül hozukuyor ama ağustosun son haftası gelecek gibi hisediyorum. Sağlıcakla zamanında gelsinler ama sıcaklar odemler maaf etti beni.
Burcu4135 metehaninannesiii benim 40.haftaya 58 ama sezeryan olacagım icin doktorumun simdilik verdigi tarihe göre 49 😁 erken de gelebilir bakalım.
Prlkelif burcudincel 42 günüm var sıcaklardan durulmuyor 😤 bir taraftanda hazırlıkları yapmaya çalışıyorum