Elif0606 Kızlar adete bir hafta kala beyaz akıntı olır mu yoksa gebelik belirtisi arasında mı yumurtalama günü tek ilişki oldu adet öncesi akıntı mı yoksa gebelik belirtisi mi
Minik_mucizem2 Elif0606 Benimde adetime yarın iki gün kalmis oluyor ve dün ile bugün hafif kremsi beyaz akintim oldu acaba gebelik belirtisi mi . Ve bu ay akintim hic olmamıştı neredeyse ilk bir buçuk hafta haric
Nagihanada Elif0606 benim adete 8 gün kala falan beyaz akıntım başladı şu an hamileyim şükür 😊 inşallah seninde öyledir.
Elif0606 azrin belirtileri hatırlamıom ilk gebeliğimde akıntım vardı ole anlamıştım diğer belirtileri aklıma gelmiyor
Asena17 Umutdolu valla kuzum bilmiyorum gec yumurtaliyo olabilirsin ben daha yeni ogrendim gebeligi adetim 2 gun gecti yeni yeni yogun beyaz akintim var camasirim islaniyor
Elif0606 Asena17 ilk gebeliğimde akıntım yoğun olmsutu korunmayı bıraktık yumurtlama günümde ilişki oldu acaba mı dedim belirti mi kasıklarımda sertleşmiş hatrlamıom ilk gebelik belirtileri mi
Asena17 Elif0606 her hamilelik bir olmuyormus diye biliyorum tabi doktor degilim siz bi kadin doguma gorunun insallah tekrar hamile olursunuz
Elif0606 Asena17 inişla gebelik olmjstr umutlanmak istemiyorum bir yandan acaba mj diyom ye i denemelere başladık ilk korunmalı bıraktıgöz zaman olur mu vakalarım inşla tutmuştur
Nagihanada Elif0606 birde kokulara hassasiyet ve tiksinme oldu bende acaba psikolojik mi ki dedim ama değilmiş. İnşallah seninde öyledir. Bir de normal testte 5 gün önce çıktı 🥰
Mery123 Elif0606 benım oyle olmuştu, hamıle kaldıgım ay sırf akıntım olmuştu tabı ben bılmıyodum, inş senın de oyledır
papatya56 Benımde adetıme 7 gun var beyaz krem gibi akıntım var kasıklarım agrıyo İnşallah hamiliktendir