Myworld34 Biliyorum sadece kilo engel değil ama engelliyor da. Ben evlendiğimde 75 kiloydum şimdi 82 olmuşum kilo vermeye karar verdim artık hem eşim hem kendim için çok dile getiriyor bunu engel oluyor bize bazı konularda hem de bebek düşünüyoruz onun için adet düzensizliğim var belki hormonlarım da düzelir de düzene girer bebeğim olur diye kilo verip hamile kalanlar var mı?
Sibelesila Myworld34 ben ilk gebeliğimde veremedim tedaviyle oldu şükür ama🤲 İkinci gebeliğimde 17 kilo verdikten sonra kendiliğimden hamile kaldım şuan 19 haftalık❤️ Darısı size inşaAllah
Defnemmmmmm Myworld34 kilo vermeye niyetlendikten sonra hamile kaldım 🤨😀 57 kiloydum 3 aylık hamileyim hala 57 almadım henüz gerçi 2 buçuk yıl önce doğum yaptım ondan kalan 3 kilom vardı 😀
Mavi34 Myworld34 bende 81 kiloydum bebek düşününce üstüne hamilelik kilosu eklenmesin diye biraz diyet spor yaptım 74e düşüp öyle hamile kaldım şimdi 25.haftaya geldim hala kilom 80ne gelmedi daha rahat bir gebelik geçiriyorum
Reyyannn Myworld34 bende evlenince 74tum 84le hamile kaldım kilo verip kalmayı plânlamıştım ama olmadi suan 15kilo civari aldim son ayıma girdim Zayıflayıp kalmadigima üzülüyorum çünkü insani kilo ister istemez etkiliyor. Tabi buna ragmen cok şükür güzel gebelik gecirdim simdiye kadar:)
Myworld34 Sibelesila Ben de düşünüyorum 20 kilo versem ne iyi olacak 🥴🥴 hem bebeğim olursa da iyi olur çok kilolu olmazsam hareket kısıtlığı yaşamam şimdiden bile yaşıyorum
Myworld34 Defnemmmmmm Keşke 57 olsam üç kilo ne ki benim yirmi kilo vermem lazım eşim o kadar çok dile getiriyor ki artık kırılıyorum ona
Defnemmmmmm Myworld34 kilo alıcam diye aklım gidiyor eşim al doğumdan sonra verirsin nasılsa diyor ama zor veriliyor işte eşim çok zayıf yanında kilolu kalmak istemiyorum tek derdim o aslında kısmet bu doğumdan sonra inşallah sizde bence önceliğiniz kilo vermek olsun eşinize takılmayın sizde kendinizi daha iyi hissedersiniz emin olun hamilelikte zaten oldukça alınıyor kilo biliyorsunuz 🙄
Defnemmmmmm Myworld34 ayrıca eşinize kırılmayın kilo vermenizi istemesi normal değilmi kızkardeşim eşine yedirmiyor neler söylüyor neler adam takmıyor bile önce sağlığınız İçin kilo vermelisiniz bence sonrası kolay 😀
Konul95 Evlendiğimde 61 kiloydum 🥺 sonra nasıl olduysa 🤷♀️😄 78 oldum 🤦♀️ 78 görünce şok olmuştum tabiki , 1 aya 7 kilo verdim 71 oldum , sonra öğrendim ki hamileyim (çok denemiştik ona kadar olmuyordu) , 2ciye 73le kaldım
Myworld34 Defnemmmmmm Afedersin ama birliktelik için çok sıkıntı oluyor ben aktif olsam çok çabuk yoruluyorum hep yük onda. Bı yere gidiyoruz fotoğraf çekiyoruz yüz tane çeksek bı tanesini zor seçiyorum o zayıf kadınların yanında eşime bakiyorum o da zayif ama ben o kadar kilo almışım ki sanki herkes bize bakıyor gibi hissediyorum
Defnemmmmmm Myworld34 adam zayıfmış bide bence yediklerine dikkat et abur bucuru kes su iç leslie yap bak nasıl hızlı veriyorsun ben başladım leslie korse takıp yarım saat yapıyordum ki 1 hafta sonra mide bulantısıyla hamile olduğumu öğrendim😀 ama 1 haftada 1 kilo gitti devam edemedim şuan sağlıklı beslendiğim için 3 ayda kilo almadım bence yapabilirsin 🙌🏻
Selin16 Pcos vardı bende 8 yıllık evliydim bebeğim olmuyordu.adetde olamıyordum pek.hizla kilo almaya başladım.bebekten dolayı değil ama çok kilo aldığım için diyetisyene gittim.tam 17 kilo verdim.tedaviye baslicagimiz zaman hamile olduğumu öğrendim.ben kesinlikle kilo vermeye bağlıyorum.suan 32 haftalık hamileyim.bana kilo ver düzelir diyenlere hep kızıyordum.ama gerçekten kilo verince adetim düzene girdi.ve hamile kaldım
Myworld34 Selin16 bana da bi eczaci abla söyledi yıllardır tanır sürekli test alıyordum kilo ver bak adetin düzene girer sonra da hamile kalırsın dedi ben de vereceğim inşallah
SerraveAnnesii Bende hamile kalmadan önce zayıflıcam diyordum düşündüğüm gibi olmadı 78 kiloyla hamile kaldım 6 haftalık suan artık bilmiyorum halim ne olur 😂😂 yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama illa kilo alırım 🤦🏻♀️ Bebek sağlıklı olsun da doğumdan sonra verilir insallah 🥰 Allahtan boyum 1.71 o biraz kapıyor kilomu 🤪
dilaraakbulut Myworld34 ben 120 kiloydum 85 dustum kizima hamile oludğumu ogrendim simdi kizim 10 aylik ikinci kizima 29 haftalik hamileyim 🥰
Gamzeblt Myworld34 ben 77 kiloydum 63 e düştüm 68 oldum bi süre sonra boyum 170 hamile kaldım daha sonra şuan 34+4 haftalıgız 78 kiloyum kilo vermeden hamile kalsaydım bunalıma girerdim