35duygu34 Merhaba 40+1 haftalık olduk ama ne gelen var ne giden herkes karamsar konusuyor hala dogmadı mı kordon dolanır yok kakasını uer felaket tellalı gibi canımı sıkıyorlar doktora gidiyorum sorun yok dıyor benımle aynı durumda olan var mı?
Zero2344 35duygu34 Canım benim 40+3 ama hala tık yok düzenli nst gir hiçbir şey olmaz inşallah sıkıntı yapma
birtriptanesi 35duygu34 Benim 38 bitti ben bile kafayı yemek üzereyim sizi düşünemiyorum. Sabretmekten başka çaremiz yok 😢😢😢
Lavininannesi1 Baskann-34 Al benden de o kadar gelmeyen bir bebişim var yarın sabah erkenden gel dedi doktorum bakacak bakalım duruma göre yatışımı verip suni sancı da verebilir, heyecan,stres hepsi bir arada şuan ne olacak ne dicek diye sabah olmaz bize artık
Baskann-34 35duygu34 benimde nstdede sanci yok bebek iyi suyu iyi benim sancim yok bekliyoz ole insallah suni verip dener yarin artik baslasin biyerden gercekden fema olmaz 😁
Baskann-34 Lavininannesi1 insalah benimde yatisimi verir ya gercekden hem heycan hem korku herseyi karman corman yasiyoruz nolcak nasi olcak diye cantayi hazirladim.35de hala duruyo ole 😁
35duygu34 Zero2344 bugun girdim sancım yok inşallah tez vakitte alırız kucagımıza canım diken ustundeyım resmen herkes akıl verıyor
35duygu34 kubratskya_ ben heergun 7 bin adım atıyorım merdıven ınıp cıkıyorum hurma yıyorum ve dogmadı 🤔😪
Lavininannesi1 Baskann-34 Aynı şekilde cnm hergün çantayla bakışıyorz resmen,ah bide sürekli daha dogurmadin mi diye sormazlar mi😂
Baskann-34 Lavininannesi1 tabi hergun onu sormazlarsa olmaz hayirlisi ne zamansa vakdi saatinde gelsin demezler hep bi moral.bozma durumu ama artik cevap vermiyorum 😁
Lavininannesi1 Baskann-34 En iyisini yapyrsn cnm ben bazen ses kaydı yapıp dinletmeyi düşündüm sorana direk kaydı açacam 😂😂
Bsraa35 Bizde 39+2 olduk ne sancı var ne başka bir şey 🤷🏻♀️ Birde kız çocukları erken doğar derler ☺️ Sağlıcakla alalım yavrularımızı 🤲🏻
35duygu34 Bsraa35 evet kız cocugu erken gelır acaba senınkı erkek mı dıyen cıktı😂😂 herkes doktor mubarek
Sehera1 35duygu34 biz de 40+1 iz dediğin şeyler beni de tedirgin ediyor Cuma kontrolüm vardı her şey normaldi salı ve perşembe nst ye gireceğim doktorum önemli olan nabzı bebeğin suyu ve hareketleri dedi hareketlerini kendim takip ediyorum doktorum sorun yok her şey iyi demişti bu yavrunun gelesi yok gibi Ben mi çok hareketsizim bu mu sebep oluyor anlamıyorum açılma yok bebek yettiğince aşağı inmemiş Ağrı şeklinde sancı yok ama beybimin kasılmaları oluyor tabi ki bir de ayaklarım fazla ödem tutmaya başladı
35duygu34 Sehera1 bende de aynı durum var bugun acile gıttım nst de sancı yok açılmamda yok arada bı kasılma var harekette edıyorum ama nafile
Akrepbebek 35duygu34 ağızlarını asla hayra acmazlar zaten. Bu tür söylemlere kafayı takma . Bebeğin çok sağlıklı bir şekilde doğacak. Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inş hayırlı doğumlar olsun inş 🤲
35duygu34 Akrepbebek cok tesekkur ederim allahım gönlunuze göre versın ınsallah ben zaten stres yapıyorum bıde onlar uzerıme gelıyo geercekten dusuncrsızlık ben hıc bebegımın kötulugunu ıster mıyım sankı benım elımde gıbı konusuyolar 😡😡