Gulyelkengunes Candanesra bu bi hastalıkmış aslında eritema multiforme eğer aynısı ise bana bu teşhis koyulmuştu momecon ve crebros diye krem kullanmıştım birde iğne vurfuruyordum acilden avil ve prednol 40 yaptırıyordum bi cildiyeye görünmende fayda var
Sb16 Candanesra yani ben yumurta yemeyi bırakınca geçmişti bir kaç güne bir dene istersen belki faydasını görürsün inşallah daha farklı bir problem yoktur
Seminn Candanesra benm el ve ayak bileklerim şiş isilik gibi kabarcık kabarcık ve kaşınıyor doktoruma yazdım krem önerir misiniz diye oda pazartesi gel kan ve idrar tahlili ver dedi netten baktım karaciğerle ilgili bir sıkıntının olabileceğini okudum inşşalah Bi sıkıntı yoktur
Cey_ Candanesra bende de kaşınma vardı ama sadece ayak parmakları doktorum yine de test istedi, gebelik kolestazı olabilir, doktorunuzla acil paylaşın bence durumu, önlem amaçlı tabii 😊
Gulyelkengunes Candanesra hamileliğin tetiklediği bi hastalıkmış ilk hamileliğimin son ayları hep kaşıntınızla geçti dua edin bu hamileliğimde yaşamıyım bu kabusu