Candanesra Kızlar vücudumda kol bacakta sivri sokmuş gibi kabarıyor çok kaşınıyor yara oldu artık kasinmaktan cildim mafoldim şekerde çıktı hamilelikte şekerden olurmu bu kasinma acabaa kolanya döküyorum fayda etmiyor ne yapsam sizce
[silindi] Candanesra sivrrisinek olmasin bizim evde asiri var ne yapsam care bulamadim deli gbi isiriyorlar aşırı kasiniyor dedgniz gbi de iz yapiyor gecmiyor yeni nesil sinek
lentil Candanesra bi kan tahlili yaptırıp karaciğer enzimlerine baktırın. Bana daha bu hafta yapıldı birazcık yüksek çıktı doktor kaşıntı var mı diye sordu. Yağlı ve şekerli şeyler yeme dedi.
Tsara Candanesra sivrisinek olabilir bu sene 4-5 kere soktu beni cevizden büyük şişiyor kaşıntısı desen asla geçmiyo morarıyo tuzla ovup yıkıyorum buz koyuyorum o çok iyi geldi bi kaç yerindeyse dene bence kaşıntısını alıyor
Candanesra Milenka bilmiyorum herzananki yediğim şeyler sivri sokmuş gibi kaşınıyor yara oldu izler geçmiyor
Milenka Candanesra geçmiş olsun,herhalde bilgisi olanda yok, doktorunuza sormaniz belki daha uygun olur
Sb16 Candanesra benimde öyleydi har sabah yumurta yiyordum onu kes dedi doktorum ondan sonra ne kaşıntı kaldı ne de başka birşey
legolass Candanesra bende de aynı sorun oldu malesef. Kaşındıkça cildimde sinek ısırığı gibi kabarcıklar çıkmaya başladı ve yayıldı.İlk başlarda çatlakların oluştuğu yerlerde başlamıştı sonra tüm vücuduma yayıldı.Hamilelik döneminde birçok hamilede pupp hastalığı oluyormuş.Kortizonlu bir krem yazdı doktor kaşınan bölgelere onu kullanıyorum.Tam anlamıyla geçirmiyor ama rahatlatıyor.Doğumdan sonra geçiyormuş
Gulyelkengunes Candanesra bnde ilk hamileliğim de aynı şeyi yaşadım nereye gittiysem bi cozum bulamadım sivri sokmus gibi gibi içinde su var gibi ama sert yaralar oluştu ayaklarımda ve avuçlarım da sizi çok iyi anlıyorum rabbim sifa versin
Gulyelkengunes Candanesra bu bi hastalıkmış aslında eritema multiforme eğer aynısı ise bana bu teşhis koyulmuştu momecon ve crebros diye krem kullanmıştım birde iğne vurfuruyordum acilden avil ve prednol 40 yaptırıyordum bi cildiyeye görünmende fayda var
Sb16 Candanesra yani ben yumurta yemeyi bırakınca geçmişti bir kaç güne bir dene istersen belki faydasını görürsün inşallah daha farklı bir problem yoktur
[silindi] Candanesra evet şekerden kaşınma olur hatta diyabetik ayak diye yazarsanız görürsünüz ciltte ne sorunlaş oluşturduğunu şekerin bence kaşımayın siz yara yaptıkça düzelmeyecektir ve enfeksiyonlu bir cilt hastalığına da dönüşebir ki bu da riskli olur … Şifa dilerm
lentil Candanesra bi gidin dahiliyeye yada kendi doktorunza test yaptırın. Benm hiç şikayetim yoktu tiroid için dahiliyeye gidiyorm genel bi değerlerine bakalm dedi öyle çıktı. Kontrol altında tutalım karaciğer testlerini de dedi. Neyse ilaç fln vermedi sadece dediğim gbi yağlı şekerli şeyler yeme dedi. Meyveyi dahil abartmadan ye dedi