Haticecakirr metehaninannesiii yok ya yaptırmadım ki henüz isim konusunda Kumsal istiyoruz biz çevremizdeki herkes kumsal neymiş falan diyorlar 🤣🤣 son 3 haftaya kadar belirleyebilirsek yaptıracağım inşallah
metehaninannesiii Haticecakirr Orası iyi miymiş kuzum güvenilir mi baskısı nasıl felan gördün mü bebeğim
Haticecakirr metehaninannesiii benim doktorumun ki 3.000 + epidural veya spinal 750 birde akıllı iğne +300 falan ben bi de özel oda isteyeceğim süslemesi içinde 1.500 toplam 5.500e falan geliyor kuzum
metehaninannesiii Haticecakirr o epidural dedikleri ne oluyor bebegim prenses dogum felan varmus sanırım
Haticecakirr metehaninannesiii aynen kuzu epidural prenses doğum dedikleri belden aşağısını uyuşturuyorlar bebeğin doğum anını görebiliyorsun ☺️
metehaninannesiii Haticecakirr bebegim gunaydun bugun senin randevun günündü sanirim değil mi naptin gittin mi doktora 🌸
metehaninannesiii Haticecakirr aaaa oyle mi.bende gecen hafta girmsitim da doktorumuz muayeneden sonra yönlendirmişti 😊hayirli sonuçlarla gel insallah bebegim🌸
Haticecakirr metehaninannesiii amiiin inşallah 🤣 2530 olmuş kuzum haftaya tekrar gel dedi sancı çıkmadı çok şükür