DamlaNur29 Minikkkkkkk 4 aylık hamileyim 10 bucuk aylık oğlum var ve 12 kilo civarı sen düşün habere kucakta😍😊😀
Pembepanterr Minikkkkkkk Bebeğim 13 kilo sürekli kucağımda riskiniz yoksa birşey olacağını sanmam zaten kilosuda yokmuş ufak sanırım
Eminos123 Minikkkkkkk 13 kilo oglum hamileligimin basindan beri ne zaman kucagima gelmek istediyse aldim 2 yas 4 aylik bisey olmaz endiselenmeyin
Alone Minikkkkkkk bişey olacağını sanmıyorum 4 yaşında kızım var 18 kilo gerektiği zaman kucağımda da taşıyorum birşey olmadı çok şükür
Yavrukuslar Minikkkkkkk 😂 ben hergün kızımı taşıyorum 11 kilo 🙃 sorun olmaz Allah’ın izniyle korkmayın
Derya2867 Minikkkkkkk 14 haftalık hamileyim yeri geliyor 30 kiloluk çocuğu taşıyorum kucağımda İnan bişey olmuyor asla sakınmadım sakınmayacam da
Lokumunannesii Minikkkkkkk Allah askına abartma canım ne zararı olsun benım de kızım 14 kilo be gün boyu kucakta 19 haftalık gebeyim birde kendını yada bebegını bu kadar sakınma eskiler be güzel demiş sakınan göze çöp batar
Hacerklc 15 haftalık hamileyim. Bebeğim 14 kiloya yakın sürekli kucağıma alıyorum. Bir sorun olmadı bende
Konul95 17 kg kızım var , ev dubleks , her sabah indiriyorum, çıkarıyorum, öğlen uyandığında da aynı şey, markete gidince az yürür sonra kucağımı istiyor ) 35 haftalık hamileyim çok şükür bir şey olmadı , riskiniz yoksa dert etmeyin
Mineeaa Minikkkkkkk kaç haftalık hamilesiniz bende 22 haftadayım 11 kilo yeğenim var tosuncuk sürekli alıyorum onu kucağıma
ebru23 Minikkkkkkk valla bilemedim ben hamileyim oglum 11 kilo kucakta uyuyot allaah sukut bisey olmuyo 6 bucuk aylk olduk