FusunF Minikkkkkkk ya bende onu düşünüyorum Amaa soyle bi durumda var mesela hamile olup bebeği olan çok anne var birşey olmaz bence ama Bidaha almayın
Cnskrdmr Minikkkkkkk ben on gündür yeni doğmuş ikiz yeğenlerime bakıyorum kucağıma alıyorum uyutuyorum yediriyorum mecbur yardım etmek zorundayım bende 37 hafta oldum bugün ama bebeğimin hareketlerinde bir sıkıntı yok
almilaumay12 Minikkkkkkk 1 bucuk yasinda kızım var halen kucagima aliyorum çoğu zaman Allah’a şükür bir sorun yaşamadım 32.haftamdayim.
Mesutnur15 36 haftalik hamileyim 20 kilo kizim var arada kucagima aldigim da oluyor 4 yasinda şükür bisey olmadi
Ozlemkdmrcl Minikkkkkkk bende 31haftalık hamileyim hem ev işi yapıyorum hemde21 aylık oglum var sırtımda bütün gün birşey olmaz o kadar 😀 Allah korur zaten
Elifiye Minikkkkkkk Allahını izniyle bisey olmaz oğlum 12 kg ve arada kucağıma alıp odadan odaya taşıyorum
[silindi] Minikkkkkkk ah bacim ben nideyim kaldirdiklarimi bi bilsen yazacak post yeri kalmaz hic biseycik olmaz korkma
[silindi] 38 haftalık hamileyim 3 aylık yeğenim var her defasında da kucağımda seviyorum bir şey olmadı çok şükür
Elfvli Minikkkkkkk benim kızım 9 kilo suan 11 haftalık hamileyim hep taşıyorum. Allaha emanet bir sorun yok şimdilik .
LivaveLeyla Minikkkkkkk 10 kg kızım devamlı kucağımda 30 haftalık hamileyim bir şey olmaz korkmayın kucağımda olmadığı zaman illa ki tepemde karnımda 😅
Meltemcee Minikkkkkkk ohoo bacim ne yaptin bende 30 haftalik hamileyim köydeyim findık zamani geldi sirtimda tasidigim cuvallar sepetler haddi hesabi yok
hilalsp Minikkkkkkk 8 yaşında kardeşim var 20 kilodan fazla kilosu sürekli kucağıma alıyorum yapicak bir şey yok ikinci çocuğu yapan herkes ilk çocuğunu kucağına alıyo bir şey olduğunu görmedim içini ferah tut bir şey olmaz
Medilifegun Minikkkkkkk 33 haftalik hamileyim 1 yaşında kızım var tüm gün kucağımda hopluyoruz zipliyoruz yuvarlaniyoruz geziyoruz