Elfcems Busraaakbyyb genosys nemlendiricim var onu kullanmamı tavsiye eden bi kaç kişi var diğer malzemelerde var 5 ay artık bu malzemelerle bakıma devam ederim 😄
jamila_95 Elfcems evet 🤦🏻♀️ Sivilcelenmeye meyilli bi cilt tipim var zaten, onun icin suyu cok icmeye calisiyorum ))
Elfcems jamila_95 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat edicez bol bol su içmeye devam ❤️
Elfcems Firdevss167 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir şey kalmamış bu sıcaklarda rabbim kolaylaştırsın çok zor vallahi ❤️❤️
Baharcilek Ben de hep şunu düşünüyorum. Hamilelikte bişi kullanamıyoruz . Emzirme döneminde de kullanamıycam diye üzülüyorum bazen
Elfcems Baharcilek emzirme dönemini hiç düşünmedim kullanıyoruz diye motive ediyordum kullanamıyor muyuz yoksa 🤦🏽♀️
Baharcilek Elfcems kullanamıyoruz aynı şey emzirdiğini için ilaç da içemiyorsun o yüzden bu dönemlerde en çok özlediğim sey bedenimi özgürce kullanabilmek
Eda115354 Elfcems yani hamilelikte artan sivilcelerim ve renk eşitsizliği başlamıştı ilk haftalardan. İki üç kullanımda fayda etti. Cildim parlıyo artık 👌
yesilkelebek Eda115354 cilt kararmalarının iyi geliyormuş değil mi ? kullanımı nasıl bilgi verebilir misiniz ? nereden bulabiliriz?