Elfcems Kullandığım yüz temizleme , kremler , serumlar hiçbirisini bebeğe zararı olur diye kullanamıyorum hiçbir şekilde bakım yapamıyorum :( sizler nasıl yapıyorsunuz neler kullanıyorsunuz
FusunF Elfcems bende kullanamıyorum zararı olur diye nemlendirici olarak Bebek kremi kullanıyorum şuan için ama doktoruma sorucam gidince gerçi birşey kullanmadığım halde cildim daha güzel oldu 😂
Doga_77 Elfcems ben cosmedin c vitamini serumunu kullanıyorum tamamen bitkisel bi zararı yoktur diye düşünüyorum 🤷🏼♀️
Merve7601 Elfcems tabiki aşırı kimyasal şeyler kullanmak zararli olabilyor ama ben gayet doğal kil maskesi gece gündüz kremleri makyaj malzemelrimi kullanıyorum ve düşünüldüğü gibi aşırı bir zararı yok insanlar saçını bile boyuyor bir zararı olmuyor bence kendinizi iyi hissediyorsanız yapilmali🙂
Firdevss167 Elfcems ben kullanıyorum canım valla hamileyiz evet ama bakımsız da olmamalıyız bence hergün düzenli cilt bakımı el bakımı ayak bakımı mı yapmaya devam ediyorum 38 haftalık hamileyim dün kuafördeydim kaynak kullanıyorum saçlarım platin beyaz boyattım ilk haftamda bile saçlarımı süsümden püsümden ödün vermem asla bakımlı olmak bebişlere de iyi geliyor hem 😍
Elfcems FusunF cinsiyeti ne erkek olunca yüz güzel oluyor diyorlar 😄 benim cildim bir gün iyi diğer gün kötü sürekli de bakım yapıyordum artık yapamıyorum kendimi baya kötü hissetmeye başladım :/
FusunF Elfcems hadi Ya bende erkek hissediyorum Amaa daha belli değil 😂 benim mesela hamile değilken sivilce çıkıyordu şimdi çıkmıyor 😂
ivmenas Elfcems pek dogru degilmis dedikleri cildim hayatimda ilk defa bu kadar kotu oldu. Bakima da gidemiyorum hem corona hem de daralirim yatarken diye.
Elfcems FusunF hayırlısı olsun erkek gibi o zaman bi arkadaşım da hamile oğlu olacak yüzü çok güzel oldu benim ilk gebeliğimde de oğlum olacaktı yüzüm çok güzel olmuştu şimdi kızım olacak güzelliği alır diyorlar alıyor galiba 😄
Elfcems Merve7601 kil maskem var Gül suyuyla karıştırıp yapıyordum onda bi problem olmazsa yaparım onu en azından bir tane bir şey yapmış olurum 😂
Merve7601 Elfcems ben yapıyorum şimdiye kadar bir problem olmadi ki doktorumla da konuştum oda bir sıkıntı olmayacağını abartılı olmayacak şekilde makyaj bakım yapabilecgimi söyledi
Elfcems Firdevss167 cesaretinize hayran kaldım ben sizin kadar cesaretli değilim korkuyorum bi zararı olur diye 😄
jamila_95 Lorealin saf kil detoks maskesini haftada 1 kez yapiyorum hem kolay hem de temiz bi hiss birakiyor.derim fazla yaglaniyo son zamanlar sicaktanmi ne 🤔
jamila_95 Elfcems evet 🤦🏻♀️ Sivilcelenmeye meyilli bi cilt tipim var zaten, onun icin suyu cok icmeye calisiyorum ))
Seda_nrr Elfcems sabah akşam saf sabunla yıkıyorum,sade sodayla tonik yapapıyorum ve mutlaka güneş kremi 🙏🏻 En güzel ve saf temizleme ve cildi diri tutma yöntemleri :) saf gülsuyuda kullanabilirsiniz
Busraaakbyyb Elfcems gül sulu kil maskesi aldım hafta da 2 gün onu kullanıyorum temizlemek için de normal yıkayıp doğal gül suyunu tonik olarak kullanıyorum nemlendirmek için de Argan yağlı nemlendiricim var. Bu arada benim oğlum olacak ama yüzüme akmak istemiyorum kişisine göre değişiyor bence bende bir tane sivilce çıkmazdı şimdi çok fena yüzüm ve boynum 🥴
Elfcems Busraaakbyyb ayyy ilk defa duydum demek ki kişiye göre değişiyor ben kendimden yola çıktım oğlumda yüzüm çok güzel olmuştu vücudum da sivilce çıkmıştı sadece şimdi kız her yerim mokoko 😕😂
Elfcems Busraaakbyyb genosys nemlendiricim var onu kullanmamı tavsiye eden bi kaç kişi var diğer malzemelerde var 5 ay artık bu malzemelerle bakıma devam ederim 😄