Kuben Ben i mom omega kullanıyorum en başından beri. Ama şu ara nasıl muhafaza edeceğime emin olamıyorum. Sizler buzdolabında mı tutuyorsunuz yoksa kuru bir yerde mi ?
EsmaVera Kuben ben en baştan beri dolaba koyuyorum çünkü balıktan nefret ederim ve içerken o haptan gelen balık kokusu beni mahvediyor Benim ilacım ocean mummy omega 3
Nurdan17 Kuben benımde balık yaglı ocean mumy dısarda bırakınca kapsulu cıkarırken patlayacak gıbı oluyor yerıne yapısıyor sıcaktan ben dolapta saklıyorum
Kuben esmerrmm Ya ne bilim aşırı sıcak ya bugün içerken içime kurt düştü 😃 acaba sıcakta bozulur mu diye 🙈
esmerrmm Kuben alala sen oyle diyince benim icimede kurt düştü 🤣 bende beklim burda bakem bilenler ne diyor
Kuben EsmaVera Koku rahatsız etmiyor da acaba sıcakta bozulur mu diye düşünüyorum. Ben de koyayım en iyisi
esmerrmm Kuben bende 31 haftaligim ayni ilaci vermis doktorda ben kullanmayi birakmistim yarin muaynem var yazarsa tekrar yazdirayim . Bebegin kilosunda etkisi var demi 😊
Nurdan17 Kuben bence rısk almayın kutudada 26 derece ve altında serın yerde saklayınız yazıyor zaten malum havalarda 40 derece 🤣
Kuben esmerrmm Bebeğimin kilosu var ama ilacın etkisi var mı bilemem. Ben her gittiğimde soruyorum yine de devam edeyim mi diye et diyor 😃
badembid Kuben Ben de imom omega kullanıyorum. kuru yerde canım. Televizyon ünitemde küçük bir çekmecem var canım orada saklıyorum.
Nurdan17 Kuben ama içeriği zarar goruyor olabılır sadece ılla bozuldugunu bellı etmez bence cunku dıs kapsullerı zaten dayanıklı olmak zorunda 🤷🏻♀️