Kelebek92 Boncugummmm benimde öyle oldu canım 5haftalığım az bi şekelenne oldu iki gün cuma tekrar gidicem
Boncugummmm Kelebek92 çok gecmiş olsun snda canım leke senınde kırmızımıydı hayrlı sonuc alalım ınsllh keseyıde görmedıler dha bnm
Withbaby Merhabalar bende hesaplarıma göre 4+5 im beta hcg cuma 524 bugun 1180 çıktı kese henüz görünmedi 👶🏻
Meryemgozde Asena17 6+5im şimdilik keseyi gördük fakat kalp atışı için 4ünde tekrar gitcem hayırlısı bakalım sağlıkla kucagıma alalım bebişleri ☺️
Kelebek92 Boncugummmm benim önce kahvrengi sonra hafif kırmızı geldi canım keseyi göremediler hiç İnşallah hayırlı sonuçlar alırız senin beta hcg değerin kaç çıktı ?
Meleklim Merhaba bende 6+3 deyim perşembe gideceğim kontrole inşallah keseyi ve kalp atışını duymak nasip olur hepinize hayırlı olsun..Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere..kolay geçsin inşallah hepimizin hamileliği
Rukiyemrv Asena17 bende 4 haftalıkken test yaptım gecikmiştim o şekilde öğrendim ertesi gün direk sağlık ocağına gidip kan teesti yaptım ordada netleşti şuan 7+3 üz 🥲 geçtiğimiz perşembe doktora gittim ve kalp atışlarını duydum 🥲🥲😍😍
Eflinn1453 Kızlar bende 7+5 oldum ama hala midem hiç bulanmadı neden acaba beninle aynı durumu yaşayan var mı artık tedirgin olmaya başladım genelde herkesin bulanıyor bu haftalarda
Asena17 Eflinn1453 kiz oturda dua et ne guzel iste bende de oyle aham saham bi bulanti yok da hafif var kusmadim hic
Umutlabekleyis Eflinn1453 yaaa dua et valla bak 1 haftadır ne yesem cıkıyor inanki normal kusmaya benzemeye bunada şükür❤️
Rukiyemrv Eflinn1453 valla en güzeli bende senin gibiyim kusma yaşamadım çok nadir hafiften belli ediyor bulantı bazen ama mormal birşey yani bulanmaması bünyeden bünyeye değişiyor çünkkü☺️
Mama12 Eflinn1453 canım ben de 7. Haftama girdim bugün bende de hiç mide bulantısı yok. Konuştum doktorumla şanslısın dedi 😅 bence bulanmaması daha iyi dua edelim de böyle rahat geçsin :)