Anna-Karenina Feyzaveannesi keseyi goreyim bari icim rahat edicek ozaman. İki kere dış gebelik gecirdim. Bu 3. Hamileligim ama hic goremedim bebislerimi. Bu minnos tup bebekle oldu. İki tane embriyo transfer edildi. İkiz yada tek oldugu belli olur mu peki ilk ultrasonda?
Feyzaveannesi Anna-Karenina İki kese olur bildiğim kadarıyla. Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı inşallah
Dilaraatrkgl Adete göre 6+3 ama geç döllenme dedi doktor :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah ❤️
Boncugummmm Annesininbalii meraba canm bnm kese gözükmedgi için verlmedi sanırım perşembe doktrmla görşcez senın agrın var mı peki
Annesininbalii Boncugummmm ara ara kasık ağrısı oluyor , dünde bel ağrım başladı o da çok ara ara hep değil
Asena17 Bestfriendss44 masallahh kuzum bende de uyku var mide bulantisi varda cok degil bazen kotu koku aliyorum ondan midem bulaniyor galiba yesillik yosun kokuyor bana yiyemiyorum 😁
Bestfriendss44 Asena17 bulantim geliyor kuscam ama kusamiyorum canim cok tuaf bi duygu asiri uyku var birde bende yine yattim kaldim kalkmak istemiyotum
Bestfriendss44 Feyzaveannesi 16 haziran benimde sat canim cuma gittim kese gordum haftayada kalp atisi duycam insallah sen duydunmu kalp atisunj
Feyzaveannesi Bestfriendss44 Normalde bugün gitmem gerekiyordu doktor gel kalp atışını duyalım demişti ama maalesef kızım hastalandı. Onu bırakıp gidemedim. Bir iki güne kendine gelirse gidecem Allah’ın izniyle
Meryemgozde Bestfriendss44 benimde sat 16 haziran carsamba günü gitcem inşallah kalp atısı duymaya sizin beta değeriniz kaç cıkmıstı ?