Selin12- esmerrmm ben bir çay bardağının dibine pekmezi koyuyorum icene yarisina kadar su ve bir kaç damla da limon sıkıp içiyordum sabah akşam ikişer içtim sabahları ac karnına akşamlarında yatarken içtim bur ay içerisinde yükselmişti
Selin12- esmerrmm fark etmez canım ama keçiboynuzu pekmezi daha çok kan yapıyor diyorlar ama ben ne denk geldiyse onu aldım canim evet canım 1 yemek kaşığı yeterli
Selin12- esmerrmm ne demek canım yemekten sonra içeceksin bile yarım saat bir saat sonra iç kii fayda etsin canım
Selin12- Sevtugm keçiboynuzu daha etkili o şekilde tuketemezsen eğer yoğurdun içine koyup yemeyi deneyin ben kendim.hic sevmiyorum normalde ne pekmezi nede yoğurdu ama mecbur yedim ve içtim 1 ay içinde çok yükselmişti doktorum bile şaşmışti banada bunları bilim adamı olan kuzenim söylemisti
jamila_95 Tansiyonunuz dusmus ola bilir, kan degeriniz de asagi ola bilir🙄 et kaynatip yemek kani yukseltiyomus .sicaktan bi shey yemek de olmuyor ama mecbursun . dislerini fircala surekli o tat biraz azalir .
Sevtugm jamila_95 tesekkur ederim az daha iyim en ufak iş bisi yapayim bu haldeyim üstüne bir de ağız tadı. Miyom bende olduğu için zaten hareket etmek vs de yasak. Hayırlısıyla sağlıcakla herkesle bir bizde bebeklerimizle bu süreci geçirip analı babalı doğurup analı babalı büyütelim Allah m hayırlısıyla inşallah âmin 🙏 🌺
Selin12- esmerrmm ben marketten aldım istanbulda malum organik pekmez bulmak zor canım hiç marka ya filan bakmadım canım yiye bilirsen keçiboynuzu özü var o çok daha fazla kan yapıyor ama b3n sevmiyorum pekmez türü şeyleri ama çok kan yapıyor dene bir.cnm
esradmrz Sevtugm demir ilacı mide bulantısı ve ağız tadını bozukluu yapar genelde. Tekseniz doktorunuza danışarak ya bir gün içmeyin yada yemekten sonra alın derim. Sonraları mide alışır açken devam edersiniz.