Sevtugm 18 hafta içindeyim bugun sabahtan beri ilk haftalardaki gibi ağzımın tadı hiç yok su tadı bile iğrenç geliyor midem aşırı bulanıyor gözüm dönüyor düşecek gibi oluyorum normal mi acaba lütfen bakın eşim il dışında evde tekim
Mviekran Sevtugm o acı tat biraz daha sürer ama eğer baş dönmesi falan varsa yakınlarını bilgilendir haberleri olsun evde tekmişsin
Dyggfrkn Sevtugm bende öyleydim yemediginiz için halsiz kalıyorsunuz eliniz ayağınız tutmuyor . Yemeye çalışın birşeyler zor oluyor ama Birde kanınız düşük olabilir benim oyleydide geçmiş olsun❣️
Emiryigit47 Sevtugm Çok normal çünkü hamilesin. İnsan herşeyden tiksiniyor. Ben şuan 30. Haftadayım ne yemek ne içmek hepsi haram 🤦🤦
Sevtugm Dyggfrkn kan değerlerim cok cok düşük hepsi gecen hafta yaptım sadece demir ilacı verdi doktor
Sevtugm Emiryigit47 evet cok yemiyorum içmiyorum mesela sureklu uzanıyorum miyom dolayısıyla risk var doktor ayakta durma dedi sadece uzaniyorum
Dyggfrkn Sevtugm evet benimde kan değerlerim düşük kullanıyorum bende inşallah geçer ben daha iyiyim o haftalarda bende çok halsizdim sizin gibi
Selin12- Sevtugm yaban mersini kuru üzüm şuan mevsimi siyah üzüm yiyin çekirdeği ile birlikte pekmezi bardağın içine koyun üzerine limon sıkın birazcıkta su koyun onu için kan değeriniz yükselir benimde kandegerim 7 ye kaşar düşmüştü bunlarla 11 e kadar yükseldi
esradmrz Sevtugm demir ilacı mide bulantısı ve ağız tadını bozukluu yapar genelde. Tekseniz doktorunuza danışarak ya bir gün içmeyin yada yemekten sonra alın derim. Sonraları mide alışır açken devam edersiniz.
Yumurcaginannesi Sevtugm mende 18 heftedeyem.bugun sabah acilandan yatskdan kalkmadim bawim donur bulanti .yemekde yememiwem.kalbimde tez tez atiyo.halim yoxdu.sebebi bilemedim
Selin12- Sevtugm soda için ve tuzlu ayran için sıcaktan tansiyonunuz düşmüştür bende çok yaşıyorum baş dönmesini ve aynı tat bende de var
esmerrmm Selin12- tarifi verebilir misiniz nekadar pekmez su limon koyacağımi bilmiyorum ve nezman surede kan degeriniz yukseldi bende yapmak istiyorumda
Selin12- esmerrmm ben bir çay bardağının dibine pekmezi koyuyorum icene yarisina kadar su ve bir kaç damla da limon sıkıp içiyordum sabah akşam ikişer içtim sabahları ac karnına akşamlarında yatarken içtim bur ay içerisinde yükselmişti