Ceydamehtap Merhabalar Anne olduğumdan beri psikolojimi etkileyen insanlar var . Evde köpek besliyorum aman köpeğe çok bakma çocuğun köpeğe benzer . Çirkin şeylere bakma çocuğun ona benzer . Kendimi suçlu hissettiğim bile oluyor bu durumdan
Ogretmenim7 Deletedmom93428 yemin ederim katlanamıyorum artık gebertesim geliyor şöyle cahil insanları😂
Zeyyyn Ceydamehtap öyle derler de nasıl benzesin Bi kere Rabbim ana rahmine düşürdüğü andan itibaren cınsiyeti kime benzeyeceği zaten belli biz sadece sonradan öğreniyoruz
Cicek10 Ceydamehtap çirkin şeylere bakma diyene o zaman sana da bakmayayım de geç ay ne sinir bozucu insan var ya
Deletedmom93428 Ceydamehtap valllaha 3 4 gündür eşimin hslasında kaldm 2 tane kedileri var sürekli oynadm uğraştım oğlum kedi mi olacak🤣🤣
Didemmmmm Ceydamehtap Hay Allah’ım yaaaa canım inanma ya hurafelere benim de evde kızım var ilk defa duydum cidden 🙄
badembid Ceydamehtap daha neler hem kedi hem köpeğim var.. böyle saçma bir şey duymadım. Cehaletten başka bir şey değil yaptığı bunu söyleyenin.. valla bazı insanlar kedi köpekler kadar güzel de olmuyor onu ne yapacağız? 😊 boşverin Allah aşkına..
bck Ceydamehtap sakın moralini bozma böyle şeyler için hormonlar insanları etkiliyor bebeğin neye benzeyeceği ten rengi saç rengi göz rengi cinsiyeti her şey yumurta döllendiği anda DNAsında belirli zaten 🙏🏻