Arya-53 kızlar rapor hakkınız 32+0 da başlıyor bu aşamada sağlık durumunuza ve kendinizi nasıl hissetiğinize bağlı çalışır yada çalışamaz alabilirsiniz.
rapor çıktığında çalışır gözüküyor 37 haftada izne ayrılmanız gereken tarihte raporda gözüküyor.
Çalışır aldınız kötü hissettniz yada izne çıkmak istediniz tekrar gidip raporu düzenletebiliyorsunuz.
Ben 32 de çalışabilir aldım 37 de çıkacaktım ama yerime birini aldıkları için bi hafta öne çektim ve 36 haftada tekrar düzenletip çalışamaz raporumu aldım 😇
devletin ödenekle ilgili sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum 16 hafta sizin elinizde 32 de de başlatabilirsiniz 37 de de başlatabilirsiniz
tabi ne kadar geç başlarsa bebişin yanında o kadar geç ayrılıyorsunuz 😇
ben iyi ki diyorum beklemedim 1 hafta daha çok sıcaktan bunaldım artık işim rahat ama arabayla gidip gelmek istanbul trafiği beni bitirdi birde haftada 1 gün iznim var işlerimin hiç birini yapamadım hazırlık vs diye çok streslenmiştim ama hallettik çok şükür gözümde büydüğü kadar yokmuş sizde boşuna streslenmeyin 😇 Herşeyden önce sağlık hanımlar gerisi hallolur 🙏🏻