Alyaesmaa Didemmmmm Hamileliğin yaza gelmedi iyi değilmiş ilk hamileliğimde kışa gelmişti daha rahattım
Babyahu Alyaesmaa pek hissedemiyorum ya bazen gaz mı bebek mi acaba ikilemi yaşadığım oluyor ilk gebeliğim anlamıyorum pek ☺
Sunay10 Alyaesmaa 33/2 oldum evet çok sıcak aşırı ağrım var baskı oluyor uyurken aynı tarafa yatmaktan sıkıldım bide 15 aylık olucak bi oğlum var onu oynatıp oyalarken çok yoruluyorum
Alyaesmaa Sunay10 Benimde 3buçuk yaşında bir kızım var dinlenemiyorum o yüzden bendede ağrı baskı oluyor çok iyi anlıyorum
Sunay10 Minikturtageliyor hadi ya allah yardımcın olsun çok zordur ya 40 kadar açılma için squat bide ahududu yada böğürtlen çayı içtim ben bak ilk doğumda
Didemmmmm Alyaesmaa öyleymiş ama son hafta olanlar için daha zor. Kış bebeği olacak oğlum. Sen kaç haftalıksın
Minikturtageliyor Babyahu evet gidişatımız normal doğum bebek kanalda ☺️ Doktorum 42. Haftaya kadar bekleyelim diyo beklemedeyiz ☺️ 41. Haftada suni sancı 42 sezaryen olarak konuştuk
Babyahu Minikturtageliyor bende 40 haftaya kadar beklemek istiyorum bebeğim erken gelmek istemezse umarım benim doktorum da destekler 😻 sağlıkla kavuşun 🌸