Alyaesmaa 33 haftalığım bu aralar sıcak çok bunaltıyor ve gece sağa dön sola dön uyuyamıyorum kilo dersen o konulara hiç girmeyelim🤪😂 Sizlerde durumlar nedir 💗
Deniz59 Alyaesmaa 27 haftalık olduk geceleri artık yatamıyorum yanlarım çürüdü ve hava çok sıcakkkkk🥵🥵🥵🥵
Minikturtageliyor Alyaesmaa 40+0 olduk ne gelen var ne giden. Sancı, açılma yok sıcakları hiç anlatmıyorum bile 🥺
gokhande Alyaesmaa 33 haftalığım sıcaklardan bitmiş vaziyetteyim sen yine sağa sola dönüyorsun 😬 ben dimdik uyuyorum ne sağıma ne soluma dönebiliyorum 😂
Nazlican1994 Alyaesmaa 31+2 olduk sıcaktan hiç uyuyamıyorum sağa sola dönmekten fenalık geldi, bazen boğuluyorum sanıp sıçrayarak uyanıyorum 🥲
Alyaesmaa Deniz59 Bende sırt üstü yatamadığımdan hep sola sağa yatmaktan uyuştu vücudum hayırlısıyla bi doğursaydık😊
Sunay10 Minikturtageliyor hadi ya allah yardımcın olsun çok zordur ya 40 kadar açılma için squat bide ahududu yada böğürtlen çayı içtim ben bak ilk doğumda
Babyahu Minikturtageliyor normal doğum mu düşünüyorsunuz acaba, doktorunuzun 40. Haftada olup doğumun başlamamasına karşı düşüncesi ne 🤗
Minikturtageliyor Babyahu evet gidişatımız normal doğum bebek kanalda ☺️ Doktorum 42. Haftaya kadar bekleyelim diyo beklemedeyiz ☺️ 41. Haftada suni sancı 42 sezaryen olarak konuştuk
Babyahu Alyaesmaa 18. haftadayım ayda bir kontrole gidiyorum merakla ve ufak bir şeyde bile ay acaba iyi mi telaşıyla geçiyor 😻
Alyaesmaa Babyahu Hareket ediyormu minik 🥰 Hareketini hissettikten sonra insan rahatlıyor nasıl olsa iyi diye 😊
Babyahu Alyaesmaa pek hissedemiyorum ya bazen gaz mı bebek mi acaba ikilemi yaşadığım oluyor ilk gebeliğim anlamıyorum pek ☺