burcin19 Mine0220 Merhaba ben 3 kilo aldım 18 haftalığım bende iki doktora gittim biri kız biri erkek dedi 😅
Arzuorhan Mine0220 18 haftalığım 3 kilo almışım 🤦♀️ Ne yapsam da kafaya taktıkça daha çok kilo alıyorum sanırım
Kyyyyaa12 Mine0220 az ve sık ye meyve ye ama kararinda ye ben oyle yapiyorum her gun kefir muz ve sodayi ihmal etmiyorum. Kefir hem bagirsaklarimi calistiriyor kabiz olmami engelliyor tavsiye ederim 🍀
Mine0220 Arzuorhan bebiş sağlıklı olsunda gerisi boş düşünme hiçte strese girme düşündükce daha çok alırsın ❣️ Cinsiyeti ne
Arzuorhan Mine0220 aynen öyle düşündükçe alıyorum sanırım . Cinsiyet erkek bir oğlusum daha olacak allah izin verirse 😊sizin ki ?
Adapte34 sinanurknby normalde sağdaysa erkektir ama bizimki de sağda herkes erkektir dedi ama doktor emin olmamakla beraber kız dedi 😂
Arzuorhan Mine0220 inan daha karar vermedik ilk oğlumu babası koydu ismini şimdi ben istiyorum amaç değişik anlamı güzel duyulmamış bir isim istiyorum onu da bulamadım daha 😁 siz ne düşünüyorsunuz canım
dakpinar- Babyiveannesi herhangi birşey yapıyor musunuz kilo almamak için , 22 den sonra genelde alınıyor diyorlar da 😍