Satirustattoo 30 ağustosta sezeryan ile geliyor ve ben hala hiçbir şey hissetmiyorum .. sadece hamilelikten çok sıkıldım eski hayatıma bir an önce dönmek istiyorum ..
Kubrakynk Seyda652 😔😔 çok üzüldüm ama bebisin gelmesine çok az kalmış 💙 sağlıkla huzurla alın kucağınıza insallah ❤️❤️🌸🌸
Kubrakynk Sumisalii çok güzel anlattınız teşekkür ederiz🌸🌸 yine de güzel bir gebelik olmuş darısı bütün annelerimize insallah sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alırız 🙏🙏🙏❤️❤️
2sy Kubrakynk sali gunu gunum belli olacak insallah. Dogum seklini de konusacagim doktorla, genel mi spinal mi olmali diye.. bu 2.gebeligim ama tarih yaklaştıkça biraz stres oluyorum heyecanlaniyorum 🙈🤷🏼♀️
Banubaytok Lulemom keşke hep karnimda kalsaydi diceksiniz bakım çok zor hele bide gazi varsa bende 2 ay du dogurali 9 ay çok cektim doğsun diye gün saydım şimdi 6 aylik olsun diye sayiyom
Emine1310 Firdevss167 doktorumla daha konuşmadık ama ben yarım uyumak istiyorum evladımı işk ven görmek istiyorum 😊
Huzurmelegim_28 Kubrakynk tüp bebek diye en baştam beri sezeryan dediler uarın inşallah gün verirler diye bekliyorumm