Humanur2021 Firdevss167 yapıyor mu yapmıyor mu şuan için bilmiyorum canım benim onunla alakalı bi bilgi vermediler
Firdevss167 Humanur2021 sen genel anestezimi olucaksın yarın canım. Bende yarın sezeryan günümü öğreneceğim covid testi zorunlu mu bide ya
Humanur2021 Firdevss167 nasıl olacağı yarın belli olacak şuan için sadece yarın alacağız dedi doktor. Ben 3 gündür yatıyorum covid testi istemedi doktor ne benden ne refakatcimden hes kodu yeterli galiba gerçi onada bakmadılar
Kubraacunman Humanur2021 benmde haftaya p.tesi sezeryan gunum insallah. Siz deneyimleriniz yazmaya firsat bulursaniz paylasirsaniz cok sevinirim 😊😊😊
Halenur-42 Firdevss167 ölümle kalım arasında ince çizgi gerçekten en başından beri normal istedim şükür zor oldu ama oldu görür görmez tüm acılar bitti 🥰 sizin sezeryan mı 😌
Humanur2021 Firdevss167 hiç korkma ♥️ bende sadece heyecan ve merak var korkulacak hiç birşey yok yavrumuzu alacagiz kucağımiza 🌸 39 haftalıgiz♥️
Halenur-42 Firdevss167 kolay doğumlar diliyorum Allah yâr ve yardımcınız olsun inşallah her doğumun kendine göre zorluğu vardır tabiki 😊
Halenur-42 Firdevss167 hiç olumsuz düşünmeyin güzel şeyler getirin aklınıza bir gün gelecek o anlar hep tebessümle hatırlanacak çektiğimiz acılar bir miniğin bakışıyla son bulacak annelik dünyanın en güzel duygusuymuş 🥰