Nzl123 Kızlar Allah izin verirse sezeryanla doğum yapacagım yakında biz doğuma girmeden test veriyoruz ama refakatçi nasıl veriyor testi bilgisi olan
BabyYoda Nzl123 Ben bursa şehir hastanesinde sezaryen doğum yapacağım artık gebelerden de pcr istemiyoruz dedi doktorum 🙄🙄
Kubraacunman Nzl123 benn ankara sehir hastanesine gdiyorum 9 agustos p.tesi sezeryan olcam. 7 agustos c.tesi gunu test vermemi soylediler fakat refaktci vercek dye bsey soylenmedi bana.
Humanur2021 Nzl123 bende şuan şehir hastanesinde yatıyorum yarın doğumum olcak test falan almadılar refakatçimden
Halenur-42 Refakatçi den test alınmıyor canım sizin şehri bilmem tabi ama Konya şehir hastanesinde yaptım doğumu yeni sadece benden aldılar 🙂
BabyYoda Nzl123 Doğumunuz ne zaman ve testlerinizi ne zaman vereceksiniz ? Ben ayın 10 unda gideceğim sizden önce gideceksem bilgi aldığımda yazayım buraya
BabyYoda Nzl123 Şehir hastanelerinin prosedürü aşağı yukarı aynı oluyor ama tabi farkediyor da olabilir
Nzl123 BabyYoda benim ayın 10nunda randevum var sezeryan tarihini almadım daha öğrenirseniz paylaşırsanız sevinirim tabi
Senaa0 Kubraacunman İnşallah sagliklica kucağınıza alırsınız bende şehir Hastanesi’ne gidiyorum doğuma DHA var deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim 🤗
Firdevss167 Humanur2021 devlet hastanesi spinal yapıyor mu canım benide özelden necmettin erbakana sevk ettiler de
Firdevss167 Nzl123 canım genel anestezimi spinal mi bide ikisinde de mi mecbur covid testi yapılıyor ya
Humanur2021 Firdevss167 yapıyor mu yapmıyor mu şuan için bilmiyorum canım benim onunla alakalı bi bilgi vermediler