canoldunbebegim Merhaba anneler folik asit bırakıyoruz 3 ayımız doldu decavit kullanmaya başlayacağım doğuma kadarmış varmı kullanan yada başka vitamin önerisi olan
Zeysezer canoldunbebegim bana da decavit verdi doktorum ama kullanamadım çok büyük bi hap yutamıyorum 😕
Kezibankarakoc canoldunbebegim ben yeni başladım daha önce innate kullanıyordum ama erken doğum riskim vardı üniversite hastanesine gidince decavit yazdılar , doktoruma sordum innate gibi vitamin dedi ikisinden birini içebilirsin dedi
minnakanneeee canoldunbebegim bende decavit ve d vitamini kullanıyorum arada kaçırıyorum oda hap büyük olduğu için içemiyorum eşim ikiye bölüyor habı tek tek içiyorum
Ela20 Kezibankarakoc merhaba, benimde erken doğum riskim var. Doktor başka bir şey önerdi mi dikkat etmen gereken veya yapabileceğin bir şey
Sevda-23 Valla ilk 3 ay folik kullandım sonra kan ilacı ve decavit başladı doktorum 32 haftalık olduk her gün devam ettim çocuğumun gelişimi için katlanıyom 🤞🏻🤗
canoldunbebegim Deletedmom9823 yaptı zaten kullanan varmı diye merak ettim çok büyük bir vitamin yutması güç
Deletedmom27272 canoldunbebegim bana başka vitamin verdi dedim çok büyük yutamıyıyorum feramat diye bir vitamin verdi
ebruzb yigitegenin_annesi canm biz senle aynıydık değil mi ? Ben 18+1 ikinci ayımdayım kullanmaya devam
analaka canoldunbebegim omega 3 ve vitamin takviyesi olarak pregnomarin kullanıyorum. ayrıca magnezyum ve kalsiyum için osteocare d vitamini için devit damla kullanıyorum bide oreferron demir ilacı kullanıyprum😊
NeSeli_Biyolog canoldunbebegim 39+4 haftalık olduk hep decavit kullandım. Çok güzel bir vitamin hamilelikte saç dökülmesi durmuştu onu kullanınca hepten gürleşti saçlarım.
canoldunbebegim Ela20 yok hayır 3 ayı geçtiğimiz için bu vitamini verdi sadece sizde bol bol dinlenin çok dikkat edin
Kezibankarakoc Ela20 istirahat edeceksin ev işi yapmak yok vücudu yormak yok ama sürekli yatarsan da kan pıhtılaşması olur dedi yatağa bağlı kalma dedi , sanırım önemli olan vücudu ve bebisi yormamak , sizin neden erken doğum riskiniz var
Deletedmom_33 canoldunbebegim Ben en başından beri kullanıyorum şuan 10+3 olduk. Bazen kabızlık yapabiliyor ama onu da çorba, kefir, su vb şeylerle geçiriyorum hemen
Deletedmom27272 DsMom feramat 100 mg demir eksikliğinde kullanılır yazıyor üzerinde birde tardyferon verdi oda demir için yazıyor