Gulcingezer Ceylankeles benimde planliydi 1 ay icinde oldu 3 haftalik ogrendim amdi 6+4′uz cok sukur 🙏🏻
Nurnur95 Ceylankeles Adetim gecikince adet söktürücü almaya göndermiştim eşimi eczacı direk veremeyiz önce test demiş bı baktım teste gebelik şok ben 😂
Tugbamete Ceylankeles 24 yaşında evlendim isteyerek 5 sene gezdik tozduk 29 yaşında planlı gebe kaldım şimdi 2.5 yaşında bir oğlum var tek çocuk hayalimdi 2.asla diyordum ama korunurken 2.ye gebe olduğumu öğrendim 13+5 haftalık bir oğlan taşıyorum ☺️
Nurnur95 Ceylankeles ama çok ağladım beklemiyordum çünkü daha öyle bir plan derler ya yoktu smdi aglaidgim için çok pişmanım iyi ki olmuş iyi ki bu zaman olmuş 🙏💙
Ndrg12 Ceylankeles 24 te evlendim 25 te doğum oldu kızım 7 aylık. İkinci gebeliğim plansız oldu. 26 da ikinci kez ana olup dükkanı kapatmayı düşünüyorum 😁😁😁😮💨
Mom872 Ceylankeles eşimle zaten öncesinden konuşmuştuk ikimizde çocuk istiyorduk, evlenince hiç korunmadık 2 ay sonra hamile kaldım, Allah’dan bir engel olmazsa 28 yaşıma doğru bebeğimi kucağıma alacam. 🥰
bilnazo68o Ceylankeles 22 yasında oğlum oldu. 24 yasındayım kızım olacak 🤗 evlendikten 3 ay sonra isteyerek oldu oğlum. Kızımda abisiyle cokta yaş farkı olmasın diye oluvermiş 😁 çok cabuk olacagını beklemiyordum çift çizgiyi görünce çok şaşırmıştım 😁😁 ama çok şükür iyiki oldu diyorum. Siz?
sumeyraballl Ceylankeles bize süpriz oldu 😁 21 de hamile kaldm 22 de Allah ın izniyle kucağımda olucak bebeğim
angime Ceylankeles valla planlı yaptığımız için her gün takip ediyodum kendimi, regl olmayınca da bekledim 1 hafta test yaptım
Ceylankeles sumeyraballl maslah daha çok var senin son 88gunum kaldı benim 🥰🥰tabi biraz tatli telaşlı korkularım var
sumeyraballl Ceylankeles bize de günler geçmiyor havalar da sıcak bunaltıcı hiç çekilmiyo senin de az kalmış canım sağlıkla al kucağına inşAllah Rabbim doğumdan snra hemen toparlanmanı nasip etsin 🥰 güzel bekleyişlerdeyiz