Nazlican1994 Ceylankeles 27 yaşındayım 1.5 ay sonra nasipse oğlumu kucağıma alıcam, çok istiyordum çocuğum hemen olsun diye Allah nasip etti. Kimseye aratmasın inşallah 😍
[silindi] Ceylankeles 19 yasinda gebe kaldim evlendikten 6 ay sonra cok istedim hic korunmadim cok sukur 1 kizim oldu suan 2 yasinda ikincime gebeyim 33 haftalik
Ceylankeles Maşalah hanımlar ben acele etmişim 17imde evlendim 18imde gebe kaldım ve iki ay sonra bebeğim olcak 🥰🥰
Ceylankeles Kusciviltisi yok çok güzel görücü usulü evlendik ama Devrek olsa bukadar olmaz diye tahmin ediyorum ama iyiki olmuş 🥰🥰❤️
Kusciviltisi Ceylankeles zaten severek evlenmek felan önemli değil karşındakinin adam olması önemli Allah mutluluk versin bol bol 😍
Nymphadoraa Ceylankeles üç yıllık evliyim 30 a girdim. Bebeğim iki aylık ☺️ Çeşitli badireler atlatmış olsam da sonu güzel oldu şükür
greybrde Ceylankeles 23 yaşında anne alucam allah izin verirse elimle ortak karar ve tabi pilanlı 💙👼🏻
Hamisse Polikistik over sendromlu olarakk evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım rabbim nasip etti çok şükür ilk ay korundum sonra çok istiyordum çevremden cocugu olmazz diyenn coktuu Allah büyük elhamdülillah çok şükür 🤲❤🧿