BusraUras cinardefnemoms ayy bu psikoloji bende de vardı doğum haneye girken sarıldım eşime dedim doğumda bana birşey olursa oğlumu anneme ver o büyütsün bütğn ihtiyaçlarını karşıla yoksa hakkımı helal etmem 🤣😅 sonra bebişimide aldım çıktım doğumhaneden rabbiminde izniyle.
cinardefnemoms BusraUras çok şükür canım 🥰 kendi kendimizin psikolojisini bozuyoruz başka bişey değil yaptığımız 😂😂
Mom8237 Deryaerbil 34+2yim bende de o korku hala var hareketleri belli süre hissetmeyince telaşlanıyorum bol bol dua okuyorum annelik psikolojisi galiba
Yagmur_849884 Deryaerbil bende ilk hamileligimde ikizlerimi kaybettim kalpleri durdu. Simdi 2. Hamileligim 14. Haftaya giricez , ikili testi riskli çıktı yarin amniosentezim var. Şükredin ki bi sorunu yok bebeğinizin, boşuna stres yapmayın
Deryaerbil Yagmur_849884 ikili testlere güvenilmemeli söyleniyor hatta çok post açılıyor .. umarım sorunsuz gebeliğimiz olur .. ense kalınlığı ve bütün kemiğinde dr sorun gördü mü yoksa kanda mı çıktı
fatmArslan06 Deryaerbil kendini korkutma 12. Haftaya kadar düşüklerin %90oluyor bebek sağlıksızsa oda ama bebek sağlıklıysa 12. Haftadan sonra korkma bende sen gibiydim yüreğim ağzımda geçirdim ilkte bi düşüyüm var 9 haftalık doktor sağlıksız olduğu icin dedi şükür Allahima bunda 39 haftaligim teyzesi 😊😊 olacağı varsa oluyor ama senin haftan baya ilerlemiş keyfine bak zehir etme kendine ben gibi hamileliği olsa olurdu 12. Haftaya kadar en önemli donem ilk 3 Ay gelişimi acısından zaten bi kaç haftaya ayrıtılı ultrasona girersin anca ozaman icin rahatlar ben 24 hafta randevu verdiler 18. Haftadan o günü bekledim 40 50 gün ama bide bana sor kusmayan ben kusar oldum stresten bisey çıkarsa naparim diye streste istifar ediyordum uyuyamiyorum çevredekilere karşı serttim yani korkudan ben benden çıkmıştım ama şükür temiz çıktı herseyi minik oglumun🤲
Deryaerbil fatmArslan06 canımmm beniiiim benimde 13 agustosta ayrıntılı ultrosoenım çok merak editörüm Allah bizede nasip etsin inşallah 🙏
Sermec27 Deryaerbil hersey imtihan canım benim başıma 2 kere geldi ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim kanama alanı vardı o keseyi bozunca kalbi durdu bebeğimin ikincisi 17 ay önce oldu 38 haftalıkken anne karnında kaybettim oğlumu kalbi durdu ne yazık ki herhangi bir sebebi yoktu testlerimiz temiz cıktı takdiri ilahi böyleymiş ben 3 saat hareket hissetmiştim o şekılde anlamıştım rabbim tekrardan aynı acıyla sınamasın inşallah bizleri 🤲 şimdi 1 bucuk aylık bir oğlum var rabbim sabrımızın mükafatını verdi cok şükür rabbime evladını sana bağışlasın inşallah 🤲
Deryaerbil Sermec27 ne zor şeyler yaşamışsın .. haklısınız hepsi takdiri ilahi .. bebeğinizi biçim için öpün Allah uzun ömürler versin
Sermec27 Deryaerbil öyle cok zor imtihanlar yaşadım inşallah gecebilmişizdir rabbim cennetinde kavustursun inşallah 🤲 öperim minik mucizemi 🥰🤲
yigitegenin_annesi Deryaerbil bende 18haftalıpım çok korkuyroum senin gibi düşünüyroum aydan aya gidiyroum doktora 😕
yigitegenin_annesi Deryaerbil senın kadar stres yapmıyroum yanş eşime yanıstmıyoruk veya başskına sende stres yapma sağlıkla doğsun inşlah 💜 detaylı ultrasyona girdin mi
Meraklibiri Deryaerbil böyle şeyleri dusunme bend eoyleydim 9 ay boyunca düşündüm durdum doktora gittim habire kendimi yordum boşuna 😂 şuan kizim 1 yaşında bir sorun olmadı cok şükür