Gunes_84 Merhaba arkadaşlar 4.500 kg bir bebek normal doğar mı sizce ? Ya da Doğuran var mı aranızda ?
Merveee34 Gunes_84 ultrason cihazları son haftalar net sonuç vermiyor fakat ben olsam riske atmazdım . Sonradan keske dememek adına
cinardefnemoms Gunes_84 normal doğuran var canım kişiye göre değişiyo o ben mesela doguramam 4.500 kilo bir bebeği 💕
Gunes_84 Merveee34 bende korkuyorum açıkçası ama herşey çarşamba günü belli olacak 🙏🏼 İnşallah pozitif bir doğum hikayesi paylaşırım burada 🙏🏼☺️
Gunes_84 elifinannesiiii epidural istediğim için pek korkmuyorum açıkçası ama kesi olacağı kesin yani sonrasında alttaki dikişlerden çok korkuyorum
Humeyrasmsk Kişiden kişiye göre değişiyor herhalde çünkü arkadaşım normal doğumu bekledi son anda doktor bebek 4 kilo olmuş normal doguramazsin diyip sezeryana almıştı ama doguran da varmış
Asyaayaz1 Her doktor nasıl bilmiyorum fakat benim doktorum 4200 den fazla normal Doğum yaptırmıyorum demişti
Gunes_84 cinardefnemoms bende korkuyorum da epidural düşündüğüm için sadece alttaki dikişleri düşünüyorum
irem95- 32 haftalığım en başından beri iri bebek , bir hafta önden gidiyor böyle devam ederse zorlanırsın demişti doktorum.şimdiden insanın gözünü korkutuyorlar oysaki daha 32 hafta yani
Gunes_84 irem95- doktorum bebeğim daha 3700 kg iken normal doğum zor demişti daha bu bebek kilo alacak dedi. Ama geçen hafta gittiğimde bebeğim 4200 dü normal doğum deneriz dedi çarşambaya kadar 4500 belki geçer bile kilosu. Kafam çok karıştı açıkçası
[silindi] Gunes_84 dogar tabiki annenin vucut cati yapisina bagli 5 kilo 5 bucuk kilo doguran anneler var
fatmArslan06 Gunes_84 4.500 kilo nasil doğurmayı planlıyorsun canına yazık alttan birsuru dikisin olur bence de sezaryan ben kendim sezaryan istiyorim
Gunes_84 fatmArslan06 çarşamba günü belli olacak artık 40 haftalık oluyorum. Bende korkuyorum açıkçası ama doktorum normal doğum deneriz dedi kafam çok karışık
fatmArslan06 Gunes_84 okadar açıyı çektirip sezaryan yaparlar canım bilmiyorum sen direk sezaryan istiyorum de bence
Addile Gunes_84 kilosundan çok kafa çapı omuzları daha önemli diye biliyorum. Benm dr um kafa capı 10 cm i geçerse normal olmaz demişti kilosu 3buck felan olur ama kafadn dolayı nrml olmaz dmlti
Halenur-42 Gunes_84 benim kız 3.230 doğmasına rağmen doktor uğraşmadan kesti direk başını ben ıkınmamla biraz çıkarttım sonra kesti gövdesi çıktı geldi ama epey kesti galiba dikişlerim var oturup kalkarken çok zorlanıyorum üzerine zaten oturmak imkansız benimki bu kiloda doktor uğraşmadıysa sizinkide kesik olacaktır tabi her doktor bir değil inşallah çok dikiş olmadan olur çabucak atlatırsınız 🙂
balmelek Gunes_84 alt dikişler bebek emzirme uyuma vs sezeryan kadar engel değil.yanma ağrı sızı olmaz.yani hareket etmedikçe.ama sezeryanda hareket olmasa bile ağrı sızı olduğu söyleniyor.
Merveee34 Gunes_84 insAllah 😍güzel haberlerini bekliyoruz ❤️ Sağlıcakla kavuşursun evladına insAllah 🤲🏻