_biranneadayi Mercimegim4 insan hissediyor ya eminsen kesindir çünkü en iyi biz biliriz bu durumu🥰 benim cinsiyet belirsiz ama ben de oğlum diye seviyorum hareket ettikçe😅
Mercimegim4 _biranneadayi bize 12. Haftada yüzde 99 erkek dedi devam etti böyle hatta bişiler bile aldım maviş maviş ☺️gizliyor mu sizin sıpa😍
_biranneadayi Mercimegim4 yok bizim doktor gizleniyor 😅😅😅 izne çıkmıştı geçen hafta öğrenecektik yoktu yarın öğrenecez kısmetse😅
Elazkn _biranneadayi ben sabahları ve geceleri karnımın sertleşmesini hissediyorum elimi karnıma koyuyorum yumru gibi avucumun içine geliyor 17 haftaya girince elimi karnıma koyuyorum tekmesini hareketini hissediyorum çok güzel 18 haftaya giricem sende yawas yawas hissediceksin
_biranneadayi Elazkn evet dün gece yumru gibi bir şey vardı solumda elimle hafif bastırdım hooop sağ tarafa kaydı 😅😅 top gibiydi ya ne güzeldii kasıldı heralde😅💕
sumeyraballl _biranneadayi bende 16 haftalıkken hissettim canım yolculuk yaparken sol tarafıma pıt diye vurmuştu sonra ara ara devam etti 18 haftalık olduk nadir hissediyorm 😊
sumeyraballl _biranneadayi inşAllah canım benim sağlıkla gelsin tüm melekler 🤲🏻🤲🏻 Zaman çabuk geçse de kucağımza alabilsek bir an önce
_biranneadayi Mine0220 ben de zaten erkek düşünüyorum da belli olmaz diyolar ya bakalım yarın öğrenecez😅❤️
1nc1_tanem Ben de 18 haftalık hamileyim birkaç gündür pıt pıt kalp atışı gibi hissettim önce emin olamamıştım ilk bebiş oldugu icin ama bugün iyice emin oldum çok güzel bir duyguymuş 😍😍
_biranneadayi 1nc1_tanem evet pıtladıkça insan nefesini tutuyo tam hissedebilmek için em güzel yanı o🥰
Melekon00 _biranneadayi masallah yaaaa benım kı mınık mınık 20 hafta oldum ne yedın de oynuyor bu bıdık
_biranneadayi Melekon00 bilmiyorum ki ya kendiliğinden oldu her şey😅 herkesin hamileliği farklı olduğundan bir de göbüşüm çıktı hemen🙃
Esoiso Kızlar bende 17 haftalik hamileyim 16 haftalıkken hissetmiştim benimki kız ama hiç Durmuyo ama Bayağı hareketli mesela suan bile hareket ediyo