Lokumunannesii Eyceniz Valla canım durumun iyiyse mutlaka çağır zor oluyor sabah 8 de başladım ve suan bitti yemek yemeye dermanım yok ölmüşüm yani
Lokumunannesii Pembepanterr Eşim kızıma hamileyken yardımcı oluyordu şuan ek iş aldı malum geçim kaygısı. Cumartesi Pazar işinden kalan zamanlarda farklı bir işe gidiyor kımseden birsey istemiyor insan. Tırnağın varsa basını kendın kaşıyacaksın 😕
Pembepanterr Lokumunannesii Öyle kuzum,gerçekten geçim zor rabbim yardımcın olsun ev işi falan senin sağlığından önemli değil yapabildiğin kadarını yap kimsede ay pasaklı diyemez çok vahlıyorlarsa gelip yardım etsinler bir işin ucundan tutsunlar
Selma_aygun Lokumunannesii çok kullanmamaya çalış yinede bu dönemde bende normalde heryerde kullanırım ama hamilelik döneminde azalttım brz
Lokumunannesii Pembepanterr 15 günlük tazecik lohusyım kapımın üzerindeki toza baktı kayınvalidem ondan beri dikkat ederim Zaten sık gelmez etmez ama gelınce de habersiz gelir düzenli tutmaya el mahkumum canım
Pembepanterr Lokumunannesii Oda terbiyesizlik yapıyor sen yeni doğum yaptın temizleyip yemek yapayım gideyim diceğine eksiğini arayan insan utansın bırak
nvn-mutlu Lokumunannesii nasıl olduğunu bilmiyorum canım ben hiç kullanmadım normal domestos kullanmaya devam ediyorum 🥰 cif yada kokusu ağır olmayan ürünlerde deniye bilirsin çok fazla çeşit var
Ask_hosmus Lokumunannesii ben çamaşır suyuyla bişey yıkayınca yıkadığım yerde nefes almıyorum nefesimi tutuyorum nefesim kesilince koşa koşa başka yere gidip nefes alıp geri geliyorum 😂😂😂
Birgul Busra_korkmazz Merhaba Annemiz, Forumumuzda, bahsi geçen marka vb. katalog markaları hakkında post açılmasına izin veremiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu Forumlar💐