Mihrimahirem nvn-mutlu 😂 o kadar haklısınız ki 😂 çilekleri dondurup çilekli limonata falan yapabilirsiniz maden suyu ekleyerek .
VeraVrea Sibel93 bunu beğenenler neden beğenmis acab. Marifet gibi 😔biz onları hamileler için üretmiyoruz, şeker tatlandırıcı kafein yanı sıra elbette birçok madde var bileşiminde🤷🏻♀️
agustosannesi1 nvn-mutlu gebelik bu kadar her şeyden etkilenen bir durum değil. Öyle olsa çok az sağlıklı insan dünyaya gelirdi.
ogretmen_anneee nvn-mutlu bazı şeyleri abartmadan arada sırada yap canım bende dün yarım bardak içtim çok canım istedi . Ancak çok gaz yapıyor işte
Zyneepemree nvn-mutlu hamile kalmadan önce sabah öğle akşam cola içen biriydim su niyetine bile içtiğim oluyordu hamile kaldıktan sonra pek canım istemiyor 2 3 günde bir haftada bir falan içiyorum hiç kısıtlamadım kendimi öyle çok evham yapmayın bence ☺️
durununannesiiiiii Çok sık içmem ama arada canım istedi bi kaç kez içtim zannetmiyorum bir seferlikten bişey olcagını
Gulnur26 nvn-mutlu esenyurtta elvan diye bi fabrika satış magazasında gazozları satılıyor hem helal serfitikalı hemde baya iyi tavsiye ederim 😅
Mucize_ Burcu4135 acaba şekeri çıkan biriside şekersiz limonata içebilir mi bilginiz varmi :) şekerim çıktığı için dikkat etmem lazım en azından soğuk soğuk içerim şekersiz limonatayı
Burcu4135 Mucize_ evet icebilirsiniz ben iciyorum iste 😁 sekerimi yükseltmiyor. Bi onu icebiliyorum soguk soguk