alininannesiii Bu haftalarda olanlar bana yazabilir mi bebek hareketleriniz nasıl hareketli mi merak ediyorum bana acil yazabilirmisiniz
Merveee34 alininannesiii bugün tam 27.haftadayız .. 3 hamilelik geçirdim bu kadar hareketli değildi hiçbiri masAllah 🤣 ne gece ne gündüz hiç uyumuyor sürekli hareket halinde . Tekmeleri bazen canımı yakıyor
Belinayonr alininannesiii benimde 27+3 ama hiç öyle dedikleri gibi hareketler hissetmiyorum açıkçası hafif kıpırdanma oluyor yemek yedikten sonra ve geceleri başka da öyle hareket hissetmiyorum hissettiğim zaman da şiddetli değil zaten hafiften hissediyorum doktor bir sorun yok dedi 😂
Merve5561 alininannesiii bu zamana kadar nasıldı canım benimki de her saat hareketli değil ama hareket ettiği zaman güçlü hareket ediyor dışardan belli oluyor mesela vurduğu
tcasl alininannesiii o haftalarda özellikle bazen iki üç gün hiç hissetmiyodum çok net hareketleri yoktu 30 haftadan sonra aşırı belirginlesti hareketleri kıpırtı dahi hissetsen içini ferah tut
alininannesiii Merveee34 bende tık yok var da dediğiniz gibi değil kımıldanma sadece acaba her gebelikte farklı mı oluyor onu öğrenmek istiyorum korku saldı beni dünden beri bir sorun mu var diye
Merveee34 alininannesiii Her hamilelik ve bebek farklı oluyor . Bazı günler çok uyur az hareketli olur bazı zamanlar çok hareketli . Ama içinizde bir kuşku varsa bence doktora görünmekte fayda var . Sürekli sakin bir bebek mi yoksa bugündür mü böyle ?
Nzlozkn alininannesiii bende de tık yok bugün tam 27 olduk 3 gündür tık yok bende çok tedirgin oluyorum en son makat duruştaydı geçen hafta ama hala hareket yok yarın hastaneye gidecegim
alininannesiii Arkadaşlar bu haftalarda olan yazsın lütfen bakıp yazmadan çıkmayın benim de içim ferahlar belki lütfen 🙏🏼
Mom3834 alininannesiii ben 19. Haftadayım ama kuzenim 24. Haftada. Benimkisi aşırı hareketliyken onunkisi çok sakin.. benimkisinin tüm hareketlerini erken hissettim. Kücük olmasına ragmen cok daha belirgin şekilde kendini gösteriyor dısarıdan. Yani her bebek farklı.. ayrıca her hareketini hissetmiyoruz, daha narin zarif bir bebektir her zaman böyleyse içiniz rahat olsunn..
Onur21 alininannesiii her hamilelik farklı ilk bebeğim çok hareketsizdi ama bu hareketli gün içerisinde 10 15 hareket yapıyorsa sıkıntı yoktur
Zeynepden alininannesiii belki plesantan önde az hissetmenin bir kaç nedeni olabiliyor bebek sakin bir bebek olabilir yeri sebebiyle olabilir karnın derindir kalındır vs korkma tabiki doktora görün hep azsa hareketi sebep bunlar olabilir ama bugune özelse git tabiki
alininannesiii Merveee34 hastane uzak sıcakta tek gidemem eşimde çalışıyor yolda tansiyonum falan düşer diye korkuyorum sıcak bana iyi gelmiyor 🤦🏼♀️
Merveee34 alininannesiii hiç doktor kontrolünde doktorunuza bahsettiniz mi bu durumu ? Benim ilk hamileliğimde böyleydi . Cok nadir hareket ederdi . Doğuma son 2 hafta da baya hareketlenmişti
Arifeulper Belinayonr benmde aynı sizin gibi ilk gebelik 27+3 deyiz. Sert tekme yada cok yoğun değil hareketleri cok hafifi ama hissediyorum şükür önemli olan da o🥰
alininannesiii Merve5561 dışardan belli olduğu zamanlar çok nadir benim işte belki hafta da bir dışardan belli oluyor her gün kımıldanma şeklinde gündüzleri sadece oynuyor rutin o ama gece leri akşamları falan yok yani dediğim. Gibi şiddetli olacağı gün nadir
alininannesiii Merveee34 1 hafta olmadı doktora gideli gayet iyi dedi hareketlerinden bahsetmemiştim ama hareketleri şuan aklıma takıldı doktorum da tatilde 9 unda randevum 9 doğurmam inşallah o tarihe kadar 😒
Merve5561 alininannesiii her bebek farklıdır canım bir sıkıntı olsa bence hiç hissedemezsin bi dr danışırsın için rahat etmezse
Merveee34 alininannesiii gönlünü ferah tut canım . Bir sorun olduğunu sanmıyorum . Doğunca da böyle sakin olur insAllah :)
AycanY 27+1 benim kızım ☺️ Günün her saatinde 45 dakika uyuyorsa, 15 dakikasında da kendi kendine parti veriyor 🎉😀 oldukça hareketli yani ama herkes de aynı olacak diye bir kaide yoktur herhalde 😕
Leylaakcay @alininannesiii benim o zaman Çok haraketliydi. Maşallah içinizde Bi şüphe varsa Bi acile gidin
Bebegimizz alininannesiii Canım. SAkin ol bu stres bile çocuğu etkliyor.Bende 27+5m benimse hareketler aynı senin gibi hatta bazen sadece bir kere hissediyorum baZen hareketli .Cok takmıyrm çünkü belli başlı minik hareketler var annesi gibi biraz tembel galiba benimki :) birde üzgün ve stresli olduğum zaman İnan hiç hareket etmiyor çikolata ye sonra sola uzanıp karnına pıt pıt vur annesine cevap verir merak etme 😊
tcasl alininannesiii çok az bile hissetsen hissetmek önemliymiş doktor öyle demişti 🙂 ama 30 dan sonra görüceksin dakika durmak bilmiyolar gece uykudan uyandiriyolar dışardan belli olmaya başlıyor 😍
alininannesiii Nzlozkn iyi düşünmeye çalışıyorum iyi düşünelim iyi olsunlar ne diyim başka çare yok doktora gittiğinizde buraya yazarmısınız tekrar iyimiymiiş
Arifeulper alininannesiii canım ben 27+3 haftalık ilk gebeliğim. Hareketleri var ama aşırı net değil. Doktora sordum 28 haftadan sonra dahada netleşir günde 10 hareket ediyorsa yeterlidir dedi. Hareketleri ilk gebelikde çok çok net olmayabilirmiş. Bide ben kilolu hamile kaldım buda etkili diye söylediler Karın bölgesi geniş olanlarla zayıf iç karnı dar olanlar hareket acısından hissetme de farklılık hissediyor. Zayıf Bi arkadaşım cok net hissediyor mesela. Hatta canım acıyor kemiklerim batıyor belim ağrıyor diyo. Şükür bende bel. Ağrısı ve acı yok. Senin nasıl? Cokmu hareket li?
alininannesiii Arifeulper bende nadir kımıldanmalar oluyor 5 dakika kımıldanıyorsa 5 saat hareketsiz öyle söyleyeyim benimde bel ağrım var