Fatos-90 Rahime63_63 benim doktorum geçen hafta 2 hafta sonraya randevu verdi haftaya gideceğim. Bu haftalarda 2 hafta sonra görmesini garipsedim 🤔 bizim normal olacak bakalım son anda vazgeçmezsem 😂😂
Seminn Morvy benim son 6 gün gözüküyor normal bekliyoruz bakalım herşeyimizi hazır annemgile geldik burda geçiriyorum son günlerimi bende azcık sancılansam çok korkuyorum nasıl doğcam bilmiyorum 🤦♀️
ElifBademmm İkinci gebelik yinede korkuyorum sezeryan olacak inşaallah 17 Ağustos’ta gün aldık bakalım hayırlısı olsun
cgdm-trzi Zehra68 kasıklarımda hafif hafif sancı ve ağrı oluyor yalancı sancı muhtemelen 🙂 en son nstde de 2 kez çıkmıştı ama hissetmemiştim yarın kontrolüm var çatı muayenesi olmadım ne diyecek bakalım 38+1 olduk bekliyoruz 🌸 siz nasılsınız
Zehra68 cgdm-trzi en son 13 dediler ama ben 37+3 teyim sırt ağrım var adet sancısı gibi şiddetli ağrım olıyor iki üç gündür .ingilteredeyim ne nst bakılıyor ne çatı muayenesi var ilk halileliğim bir de o yüzden sizi görünce sormak istedim belki belirtiler falan aynı olur😊
Happy_27 cgdm-trzi doğumunuz oldumu normal ise bize tecrubenızden bahsedermısınjz benımde son 7 korku var azcık🌸
Zeynep_yvz Morvy 9 agustos bir haftamiz kaldi allahin izniyle ve ben soguk aldim sezeryan olucam ins iyilesirim😏😏
Morvy Zeynep_yvz ılık suyla limon için bende bayramda çok kötüydüm acilde parol ve vitamin almıştımda öyle gelmiştim kendime sizde biran önce iyleşin inşallah dikkat edin kendinize🌸
Esra123321 Ayliss1 anladım benimde doktor randevum ağustos 12 de gittiğimde 37+6 oluyor bana da sezeryan günü verirler herhalde gittigimde
Hkk0809 Morvy Normalde 27 Ağustos gözüküyor fakat doktor 10 undan itibarwn beklemeye başlarız diye söyledi sancı falan hissetmiyorum ama bel ağrım oluyor inşallah Ağustos sonuna kalmaz dayanamıyorum çünkü 🥵
Morvy Hkk0809 bende öyleyim sıcaklarda beni mahvediyor artık hiç çekilmiyor umarım ayın ortasında geliler sağlıkla🌸
Milenka Morvy son 9 💗 Korkudan çok kavuşma heyecanı var. Normal doğum gözüküyor suanlik. Bir an önce gelse artık diyorum.Saglikla sihhatle inşallah 💃🥰
Morvy Milenka bende bir terslik var sanırım bende heycan stress korku hepsi var nasıl geçecek bilmiyorum ama yeterki sağlıkla gelsinler🌸
Seminn Milenka bende istiyorum ki Bi sabah kalkıyım kızımı kucağıma versinler al kızın doğdu desinler 😅😅😅😅
Sedss Ayy bende korkuyorum 37haftaya girdik ama ulstronda 38 hafta görünüyor doktor senin dogumun başlamis heran hazır ol dedi bekliyoruz ama korkuyorum
cgdm-trzi Zehra68 tabiki sorabilirsiniz 😌 sancı ve ağrılarınızın sıklığını takip edin sizinde şuanlık yalancı sancılarınız var belli ki zaman daralıyor artık sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi 🌸♥️
Arenn benim spinal sezeryan 20 agustos cok heycanliyim karmakarisik duygular icindeyim :) son 19 gun 🌸
Kdk Seminn ben bunu rüyamda görmüştüm 😂 ama üzülmüştüm nasıl yani kızımın doğum anını mı kaçırdım diye 😂
mucizem0111 Ters bebek annesi olarak doktorum 21 ağustosa sezeryan tarihi verdi bize ama nedense daha erken doğuracakmışım gibi bir his var içimde hepimiz için hayırlı olsun ağustos anneleri🥰😄🙏🏼
Morvy Rmeysaik maşallah🌸 bende artık bunalmaya başladım hem sıcaktan hem özgürce hareket edememekten iyice ağırlaştım insan hemen olsun bitsin istiyor😞