Alsnayse Mgokkilicc yapıyo bakımlıdır ama onun parfüm kokusu bile ağır olduğunu için ondn bile tiksindim zaten bi ter neyim koksun çok kızıyrm
Alsnayse Cimcinpi o sigara kokusu banada geliyo hele üstü buram buram yani resmen tiksinrmeye yer arıyo söylyrm anlamıyo
mhlady_2021 Alsnayse hayır tam tersi ben kendimi hep kokuyor hissediyorum. Terlemekten sürekli koltuk altıma takıyorum kokuyor diye. Eşim mis gbi kokuyor benim yanımda . Ter koksa bile koklarım canım eşim çünkü çok seviyorum kötü koksa bile tiksinmem😀❤️
Aybuss Benim kayınvalide demiş eşime kokundan tiksine bilir diye dışarıdan gelir gelmez hemenn banyoya giriyor 🤭 Ben Et balık tavuk tan çok tiksindim bi eşimden tiksinme dim…
ilkgozagrimhavinim Alsnayse benim tam tersi oldu kokusu daha güzel gelmeye başladı. Hava 40 derece, bu sıcakta duştan sonra bile güzel kokan insan bulamayız, ama adam bana çok güzel kokuyor🤷🏼♀️
Kelebek14 Alsnayse vLla bnmkinin isi agir bazen cok gec geliyor dusa giremeden uyuyor basimi yastiga gomup uyuyorum napiyim kiyamam adam ekmek parasindan geliyor nasil kokuyorsun gece yarisi kalk banyo et dicem