Alsnayse Hamilelikte benim gibi kocasının kokusuna yatmaya gelemeyenleriniz varmı tiksindim resmen kızlar 😐
Myworld34 Alsnayse ben hamile değilim bile çoğu zaman adam kokuyor gibi geliyo sadece duştan sonra güzel🤣🤣
Hosgeldinbebek Alsnayse bana da daha güzel kokmaya başladı iyice aşık oldum 😁😁 sürekli ona bakıyorum yarabbim neler yaratmışsın diye laf atıyorm shshsh, muhtemelen adamın aynısını dogurcam🤪😁
Meless Alsnayse ilk 3 ay bende öyleydim eşim her gün duş almasına rağmen kokuyordu bana… Geçiyor merak etmeyin
Alsnayse Hosgeldinbebek ay seninki daha iyi miş valla ben baya tiksindim ya bazen yatmıyorum bile adamla yatamayrm alan dar dönemyrm terliyo ayrı bidert horlaması ayrı bi dert
Selen37 Alsnayse Gebeliğimin ilk 3 ayında tiksinmediğim tek şey kocam oldu 😂😂 herkes ondan da tiksiniyor musun falan diyordu ama hayır hiç tiksinemedim 😂
yigitegenin_annesi Selen37 bende herşeydne tiksindim ma akocamdan tiksinmedim ay tiksinseydim kendimi uzam tutsaydım ne kadar üzülürdü
yigitegenin_annesi Alsnayse çevremdekikerde oyle diyordu eşimizden tiksiniyoruz diye ben hiç tiksinmedim kocacığumdan normladir gebelik hormonları yüüznden dir 😃
Alsnayse yigitegenin_annesi kaç ki inan varya alışkanlık mi diyim ne diyim magzada bile kadın benden küçük olsada gene abla dyrm😂😂
Mgokkilicc Alsnayse Eşim işten gelip yemek yer yemez duş alır duştan sonra deodorant banyosu yapar parfüm sıkar kötü kokma gibi bir fırsatı olmuyor 😅 seninkisi yapmıyor mu yoksa sen o kadar mı sıkıntı yaşıyorsun hamilelikte
Alsnayse Mgokkilicc yapıyo bakımlıdır ama onun parfüm kokusu bile ağır olduğunu için ondn bile tiksindim zaten bi ter neyim koksun çok kızıyrm
Cimcinpi Alsnayse bana elinin sigara kokusu fena geliyo yanlıs anlamıycagını bilsem başka odaya gidip yatcam ama Kocam böyle seyleri cok takar kafasına
Alsnayse Cimcinpi o sigara kokusu banada geliyo hele üstü buram buram yani resmen tiksinrmeye yer arıyo söylyrm anlamıyo