ogretmen_anneee offlineanne canım bende 19+3 üm daha dün birşeyler oldu ama bagırsak mı bebek mi anlamadım yalnız değilsin
Mom3834 offlineanne ilk 16 ın sonlarında pıt pıt hissettim şimdi 19+1 gece uykumdan kaldırıyor vurarak.. Üstelik karnım da dümdüz. 🙋🏻♀️ Sizin de yakında başlar sonra çok hızlı şekilde güçleniyor. Hatta video çektim düz karnıma rağmen vururken dışardan da gözüküyor 🙈
Mom3834 Umudayolculuk36 ben de hiç kilo almadığım için doktor dedi ki kiloyu bebege değil kendinize alırsınız, kilolu oldukca bebek saglıklı olmuyor, süt kuruyemiş yumurta tüketin balık yiyin yeterli hiç kilo almasanızda olur dedi 😌
Fundacanik offlineanne bende de aynı dert var canm bende 19+3 oldum ikinci gebeligim ilki kiz 2 yasinda ikincisi erkek ama hic oynamiyor cok merak ediyorum beni tepiklesin istiyorum artik ne zaman oynayacak.*
Eylul1987 offlineanne kasiklariniza elinizi koydugunuzda kalp atisi gibi biseyde mi hissetmiyosunuz hic. Ben ilk once onu hissettim simdi boyle elimi koymadan hafif dokunuslarini hissediyorum kelebegin kanat cirpmasi gibi 20+2 deyim daha tam tekmeyi hissetmedim.bende
Bulutsevdasi offlineanne az daha sabir ☺️ 24 haftaya girdiğin gün öyle güzel tekmeler atacak ki. İki gece uyumucaksin alışana kadar ☺️