bubir benimde 3 hamileligim ikisi normal bunda baglatmak istiyorum ama oncekiler normal olunca herkez bunuda normal yap sonra baglat diyor ama bende bikerede olsun diyorum sezaryana girme diyorlar kafam cok karisik
Sibelerturan35 bubir yani canm dusunuyosan bi kerde yaptır yoksa tekrar bi işlem yapicaksin ama doktorun nasıl da uygun görür o da var konuştun mu
Minnak-kalbim Sibelerturan35 yaşın gencse kronik rahatsızlıgin yoksa spiral takın bence bazen kordon bağlıyip snrasinda da hamile kalan var ailemden iki kişi oyle olmuştu cnku
Sibelerturan35 Minnak-kalbim canm 2 kez kaydı 3 cude de de hamile kalmışım haberim bile olmadı sprial a artık guvenemem
Sibelerturan35 Kbra_em canm cok var baglatan ben bayan kuaförüyum gelen bayanların yasi bile baya var hep önerdiler hiç sorun yasamamasilar
bubir Sibelerturan35 dr umda normal dogumcu sonra kapalı baglariz diyor ama ozel hastane hem doguma para vericem hem sonradan baglatmaya para vericem sezaryan sonrası hemen kalkarsam yani sezaryan isterim
Beyza_07 Sibelerturan35 kızlar bu kordonları bağlatmak kaç yasında oluyor ve günahmı tekrar açtırma imkanı yok değilmi?
Sibelerturan35 humaninannesi61 Beyza_07 30 dan sonra istiyorsan yapio canm doktorlar sana bağlı ve tekrar çocuk istersen ufak bi işlemle açıyorlar eskisi gibi değilmiş cok araştırdım doktorum da en güvenilir ve sorunsuz yöntem dedi
Aybuss Sibelerturan35 Sezeryan doğum da bağlatacaksan ekstradan bir zorluğu yok… Doğum yapıp çıkıyorsun olay bu..
Tugbamete Sibelerturan35 arkadaşımın doktoru yaşın genç ben bağlamam demiş karı koca istedikleri halde bağlamamış henüz hamileliğin çok başındayım ama ileri zamanlarda bende doktoruma bu konuyu açıcam ben doğum kontrol hapıyla hamile kaldım tek çocuk istiyordum Rabbim den geldi yapcak bişey yok ama bağlamam derse bağlatcak doktor bulurum o kadar kararlıyım artık Rabbim bunlara ömür versin olmayana versin inşallah ama artık riske giremem yaşım oldu 32
Sibelerturan35 Tugbamete aynen canm valla bende tek istiyodum ama benim doktor da gençsin dedi ama ben kesin kararlıyım diyince tamm dedi
Sibelerturan35 bubir evet canm.bide o var doğum 4750 kordon baglatmayla 5500 olcak sonra 2 işlem zor olur diye 1 kerede olsun istiyorum