Yabrukus FundaendeYaman 12de bi öğrendim sonra 14te başka bi doktor değiştirdi sonra 16da kendi doktorum 12. Haftadakinin aynısını soyledi yani aslında 12de öğrenmişim😂
parasetamoll FundaendeYaman 12de ikili test zamanı benziyor dedi şu an 17yiz değişmedi umarım detaylıda değişmez :)
Civcivimm 16 haftalıkken öğrenebilir miyim acaba cinsiyetini 🤔 salı günü doktora gidicem tavsiyede bulunabilir misiniz çikolata yiyin falan diye duymuştum ama 🙏🏻
YagizAsyaMom Civcivimm ben vişne suyu ve çikolata yedim. Doktor yakalayamadı balık gibi önce ayakları havaya dikti sonra poposunu döndü tam gördük dedik yine baş aşağıya döndü doktor sağa yat bakayım dedi. Sağda yakaladık bacağının arasından çıkıntısını gördük😊
Civcivimm Kubdenya Hep devlet hastanesine gittim ordada yanmış yemeği ocağın üstünden alır gibi davranıyolar bi acele bi telaş daha belli olmaz diyip gönderiyo doktor 3. Doktorum olucak değiştirdiğim umarım memnun kalırım 😔
Mervezngn 12 de kıza benziyo bacak arası boş dedi 15 te %80 erkek dedi 16 da net erkek dedi ama hala inanasım yok kızmış gibi geliyo 3 gün sonra detaylım var orda emin olurum😄
Kubdenya Civcivimm bi seferlik imkanin varsa ozele git sana iyi gelecektir ilgileri . Devlet oyle malesef yüzüne bakmiyorlar