ayselll123 Kizlar yardım lütfen 2-3 gündür kabizim tuvalete çıkamıyorum ne yapmam gerekiyor süt iciyorum su içiyorum yine fayda yok
Melek141120 ayselll123 bende ayni sorunu yaşıyorum sabahları d vitaminini içerken zeytinyağı da içiyorum o iyi geliyor bide kuru kayısı sabah aç karnına 2 bardak da su üzerine
DsMom ayselll123 Kefir deneyebilirsiniz. Ben magnezyum ile birlikte gece yatmadan içiyorum. İyi geliyor
Melek141120 ayselll123 yani bence zeytinyağı faydalı oluyor çünkü d vitaminini sade içince yine birşey olmuyor ama her sabah 1 yemek kaşığı zeytinyağı içtiğimde kolay çıkıyorum bende 2 haftadır kullanıyorum deviti hamileliğin başından beri kabızlık sıkıntısı yaşıyorum zeytinyağı ve kuru kayısı denemenizi öneririm
DamlaAli ayselll123 muz, ekmek, peynir, hatta süt içmemelisin. Çünkü sütteki peynir deki laktoz bazen bağırsakları tembelleştirebilir
Ellu Gecmis olsun, yüksek dozajli magnezyum öneririm. Ben mesela 400 gramlik granüllerden iki paket yiyorum bas agrisina ve kramplara iyi gelsiginden, yan etkisi ishal ediyo ve hic kabizlik sorunum yok🙈
ayselll123 Hepinize teşekkür ederim bı kaşık zeytinyağı içtim inşallah faydası olur olmazsa şayet kefiri doktor tavsiyesi üzerine kullanırım kayısı da aklımda umarım en kısa zaman da hepimiz kurtuluruz bu durumdan 😔
DamlaAli ayselll123 bazı bünyelerde süt ve süt ürünleri çok gaz yapar kabızlığa sebep olabilir. Şahsen bende öyle oluyor
ayselll123 Seda9507 malesef yürüyüş yasak düşük tehlikem var dikiş atıldı sadece evin içinde ufak çaplı bı yürüyüş yapıyorum onunda faydası olacağını sanmıyorum
Gamze_trgt ayselll123 o bende de oluyordu doktorum bana bir ilaç yazdı ilaç çok iyi geldi çok memnun kaldım şimdi öyle bir sorunum yok. Adı da “oralac” tı. Sende istersen doktorundan bir ilaç isteyebilirsin iyi geliyor . Ya da bunu da alabilirsin ama öncellikle doktoruna sor tabiki
senmad Vitamin olarak ne içiyorsunuz bilmiyorum ama ilk haftalarda benim de vardı aşırı derece de acı çekiyordum artık vitamin olarak vinalac içmeye başladım en kapsamlısı o zaman probiyotikli bide düzeldi sonra
Rozam21 ayselll123 aaa oda biseymi sklajliyim ben 15 haftalik olcam bugun en başından berri ağlıyorum resmen bugün eczaneden sürüp aldim Dr arayıp soyledim oda önerdi bi yemk kasigi ictim rahatladım vallah sende hemn al canm ben 5 6 gün çıkamıyorum