Goxun Kucukmucize cips gibi sağlıksız şeyler yediğimde midem bulanmaya başlıyo sağlıklı şeyler yedipinde kendimi daha iyi hissediyorum ,dondurma yiyince aşırı hareketleniyor ama sevdiğindenmi sevmediğindenmi onu anlayamadım😄
zeynepemiromer Goxun benimde öyle ya cips yada şekerleme türü katkılı yiyecekler yediğim de bebis de hareket etmiyor yani zararından başka birşey yok ama bazen çok canım çekiyor alıyorum bir paket
zeyneb_ Kizlarrr sizde oldumu hic ? Biz 38+3 uz 2 keredir akinti geliyo seffaf ama kati sekilde 1 kere gelip duruyo.belimde agrilar var adet agrilari gibi.
rabiamustafa Betusss10 süt pek deilde yoğurt çok tüketiyoeum şeftali ve karpuzcuyuz birazda onun dışında hep salatalığa limon sıkıp yiyorum ekşiler istiyo canımız 😌
Betusss10 rabiamustafa salatalığı ben de yiyordum limonlu ama tuz da atıyordum. Aman diyim tuzdan uzak durun eğer kullanıyorsanız ayaklarda şişlik yapıyor ödem yapıyor vücutta doktorum bana tuzu kesmemi söyledi
Zamanbukucu Kucukmucize benim bebeğim diğer bebeklerğn sevdiğinden çok farklı onu anladım😉 bsn havuç yiyimce kuduruyor,yoğurt ayran ürünlerini seviyor hareketleniyor. Birde bol su içtiğimde hareketlenmeye başlıyor
zeynepemiromer Kucukmucize bu postu dün gördüm bebisime hiç dikkat etmemiştim görünce postu bir gün dikkat edip yarın cevap yazayım dedim ve gün içinde süt içtim karpuz çikolata vs. en çok sütte tepki verdi şuan da elimde süt bardağı ve bu yorumu yazıyorum benim ki galiba süt çok seviyor 😂