osm Kucukmucize herşey 😂 ne zaman yemek yesem ya da bişeyler içsem onun kendine özel dansı var sanırım onu yapıyor 😂 en çok listesi yapacak olursam kola - dondurma - çilek 😂
Derya2867 Kucukmucize 13 haftalıkken 2li taramaya gittim usgde bebek uyuyordu göremedik ama kıza benziyor diye tahminde bulundu doktor bakalım ne olacak 😂
Betusss10 rabiamustafa diğer meyvelerden tüketin mutlaka ben canım yemek istemediğinde meyve tüketiyorum. Ceviz her gün en az iki tane yoğurt mutlaka ve mutlaka 😊
rabiamustafa Betusss10 süt pek deilde yoğurt çok tüketiyoeum şeftali ve karpuzcuyuz birazda onun dışında hep salatalığa limon sıkıp yiyorum ekşiler istiyo canımız 😌
Aiteh Kucukmucize saglikla dogsun .herşeyiniz. herşeyiniz diyorum çunki gercekten dogunca herşeyiniz oluyor.
Bussbus Kucukmucize dün hiç yemem dedigim kelle paçayı yedim abooooooo oneydi öyle zannettim karnımı yarıp çıkacak nasıl mutlu oldu hareketleri kiyafetimin dışından belli oluyordu 🤣🤣🤣🤣
Bussbus Kucukmucize sevmek ne kelime walla eşime ben söylemeden Büşra karnın dışarıdan beli napıyor oyle dedi 😄😄😄
Sicakcikolataa Kucukmucize Benimkine yemek olsun yeter🤣 birşey yemeye başladığım zaman kıpır kıpır kurban olayım sevincine ya ne yersem seviyor valla özellikle yemek yerken ve yemekten sonra çok hareketli🥰🤍🤍🤍🤍