duygulu62 Kızlar 5 haftalık gebeyım. Mide bulantım yok ama asırı ıstahsızım. Zaten normalde 48 kiloyum ıyıce zayıflıcam dıye korkuyorum. Sabahtan berı sadece çubuk krakerle duruyorum . Midem hıc bır şey almıyor . Sizde durumlar nasıl ? 😔
Drf duygulu62 mide bulantın yoksa zorla bence kendini sevdiğin yiyecekleri yemeye çalış ben o haftada iştahım iyiydi ama yavaş yavaş kötü oluyor 7+4
birsusamtanesiydin duygulu62 ben 46 kilo ile hamile kaldım benim de mide bulantım yoktu ama iştahım da yoktu sonraki haftalarda 44 e kadar düştüm . Şimdi 19 haftalık olduk nerdeyse . Son haftada 48 kilo oldum . İştahım açıldı sürekli bişeyler canım istiyor .
Samilknur duygulu62 Kilonu dert etme hic bende 37 kiloyken hamile kaldim 33 haftaligim daha simdi 48 oldum ☺️ ( oglusum gayet sağlıklı hicbir sorunu yok )
Zemheriiiiiiii duygulu62 aynı postu bende açmıştım ilk ayda şuan +20 kiloyla devam ediyorum geçici şeyler bunlar
Minik_kalplim_ Yemeye çalış canım sütünü yoğurdunu ihmal etme hepimiz bu yoldan geçtik 😒bi süre oluyor ama sonra iştahın açılacak duramıyacan 😂sağlıklı günler💕
lunam Midem bulansa da mecbur yiyorum, yemezsem halsiz düşüyorum daha kötü oluyorum şekerim düşüyor. Bi çubuk krakerle nasıl duruyorsun canım, kendine dikkat etmen lazım.
duygulu62 lunam haklısın ama midem almıyor . Zorluyorum olmuyor daha kötü oluyorum ıns bu durum duzelır midem bulansa daha iyi o derece 😔
FrF duygulu62 bende 43 kiloyum aynı durum bendede var iki gündür kusma ihtiyacı yok ama miğdem bulanıyor benim 5+3 😔
duygulu62 birsusamtanesiydin evet biraz benzıyor bünyeler. Sanırım bende senın gıbı olucam . İnş ıstahım acılır benımde 😔
lunam duygulu62 anladım canım inşallah düzelir. Ama doktoruna bir danış istersen, mide bulantısı için ilaç veriyorlar gerektiği durumlarda.
birsusamtanesiydin duygulu62 ilk 3 ay sıkıntı . Doktorum zorla da olsa ye derdi ama ben hiç zorlamadım hafif şeyler yedim çorba türü meyve yoğurt bir de sütlü karışım yapardım daha da zayıflamamak için . Süt muz fındık badem ceviz koyardım biraz da bal robotta çekerdim
Minnakkurabiyeveannesi27 Valla canım bende şuan 5+3 um çok şükür gündüzleri hiçbir sıkıntım yok pek fazla yemek yiyemiyorum ama akşam olunca sanki birşeyler oluyor hicbirsey yiyemiyorum mide bulantisindan sana tavsiyem bol bol yemene bak son iki gündür ben böyleyim mide bulantin yoksa yiyebildigin kadar ye
Minnakkurabiyeveannesi27 duygulu62 dikkat et kuzum yinede ben de bir o kadar yemek istiyorum ama mide bulantısı izin vermiyor ne zaman geçecek acaba bu😫
duygulu62 FrF aynen çok kötü bır durum . Mesela ben burger kıng cok severdim. Bugun arkadaşlarım yedı ben yıyemedım almıyor midem . Mide bulantım yok ama nasl anlatsam mıdem böle küçülmüş de ıstahsız olmuşum çok degısık
FrF duygulu62 evet sanırım aynı şeyi yaşıyoruz. İnş en kısa zamanda düzeliriz 🙏 Az buzda olsa sanırım bu dönemi vitaminli besleyici şeylerle atlatmalıyız.