Bfduam KkubraOz çok mutlu oldum haberine, hadi gözün aydın hayırlı olsun inş. Beraber topikte beklemiştik:) Yerleşme kanaman hala devam ediyor demişsin ne kadar geliyor günde? Ve hamilelik belirtilerin heydi yumurtlamadan itibaren bi farklılık oldu mu?
KkubraOz Bfduam tam uygulamaya girdim sen yazmışsın ah sevinemedim bile 😔 biraz önce hastaneden geldim şu an sata göre tam 4 haftalık ama bugün kanamam arttı hastaneye gittim. Beta değerime bakıldı cuma günü 11 di bugün 33 çıktı. Değerin artmış ama burdan kimyasala da dönebilir tutunadabilir bilemiyorum şu an da dedi. İki gün arayla değerine baktır dedi. Değer ler düşük olduğu için kese görünme durumu yok yapılacak bişey de yok dedi. Yiyecek ekmeği varsa rabbim nasip ettiyse tutunacak. Ama bu kadar kanamaya hiç zannetmiyorum. Allaha bıraktım şu an😔
Bfduam KkubraOz ah canım benim ya, ne dedi kanama için, yerleşme vs? Dikkat et bu aralar kendini yormaya çalış, inş tutunur miniğin sana, kalbini ferah tutmaya çalış,iyi olur inş sonunda. İki günde bir kanla içimiz rahat eder inş.
Gamzeee__ Meraklibiri bizde bebek istiyorduk bende öyle oldum adet oldum die ağladım 2 gün leke geldi kahverengi sonra kesildi adetime 2 gün vardi silik sekilde 2. Çizgi çıktı üzerine görmüşüm hemen umutsuz olma insaAllah gebesindir🥰
Meraklibiri Gamzeee__ evet benim bugünde geldi ve kasık agrimda var o yuzden adet mi diye dusundum bende sende varmiydi canm
Gamzeee__ Meraklibiri kasik agrim göğüs sizim bildiğin adet olacakmis gibi belirtiler vardi valla bende can can
Gamzeee__ Bfduam aynen adetime 2 gün vardi leke geldi bende adet oldum sandım üzüldüm lakin hemen kesildi
KkubraOz Bfduam Malesef kese görünmediği için henüz hiç bir şey demiyorlar. Kanama için eski içte kalan kanama da olabilir , yerleşme ya da düşükte olabilir diyorlar. Yani kesin bir şey söylemediler. Beta artışını takip edicekler şu an için. Yumurtalama günümü sormuşsun bu arada oda şöyle oldu ben 16 temmuzda ara kanama yaşadım doktorum o gün için yumurtlama günün demişti. 29 ağustosta da gebe olduğumu öğrendim.
Damlakrdg Bfduam benim adetim her ay duzensiz oluyor canim 30unda olmam lazimdi ama leke seklinde geliyor soluk kirmizoyla kahverengi arasi anlamadim daha oncehic boyle olmadi
Bfduam KkubraOz Şu bir kaç hafta hayırlısıyla atlatta, Yumurtlama kanaması duymuştum demek ki ondan olmuşsun. Yumurtlamadan sonra farklı bir belirti oldu mu adetine kadar?
Gamzenur35 Meraklibiri Bende şöyle bir durum olmuştu ilk kizimda hiç yaşamadım 2.de eşimle ilk korunmasız birliktelikten sonra böyle bir durum yaşadım ama 1-2 damla sonra dedim kesin hamileyim ama çok sorunlarımız vardı çok dua ettim rabbim sen verme hayatı mahvolurdu. Ve adet gördüm. Sonra ben istemiyordum sadece 1 kere korunmasız ilişki yasadik , ve o ayda aynı şey oldu 2-3 damla ve o ay kalmışım diğer ayda 2-3 kez korunmamistik kaldığım ay 1 kere korunmadik.
Meraklibiri Gamzenur35 biz çok istiyorum hele eşim çok istiyor kendini çok hazırladı 😂bende öyle ❤️ kızım bile hissediyor gibi geliyo🥰 Allah hakkimizda hayırlısını versin inşallah ❤️
Meraklibiri Gamzeee__ aynen bide bacağıma kramp giriyor bu adet olurkende oluyor bende ama adetime var daha