Meraklibiri Kızlar adetime 9 gün var bebek istiyoruz bu yuzden korunmadik az once kagverengi leke gelmiş azcik ilk çocuğumda olmamıştı bu hamile olmadığım anlamına geliyor dimi😓😓
Myworld34 Meraklibiri benim de aynısı oldu canım on gün var adetime kahverengi akıntım oldu erken adet olucaz sanırım
KkubraOz Meraklibiri ben dün hamile olduğumu öğrendim şu an da kahverengi lekelenmem var. Ama 15 gün önce avuç içini doldurqcak kadar kanama yaşamıştım yerleşmeden oluyormuş. Doktorum öyle söyledi. Adet gününü bekle yerleşme kanaması olabilir. Adetle yerleşmeyi ayırt edersin zaten adet olunca giderek artıyor kanaman. Yerleşme de öyle olmuyor genelde.
Meraklibiri KkubraOz cok azcik gelmis ic camasirima kendimi kötü hissettim kendimi aşırı hazırlamıştım sanırım bi tane daha bebege 😓
Bfduam KkubraOz çok mutlu oldum haberine, hadi gözün aydın hayırlı olsun inş. Beraber topikte beklemiştik:) Yerleşme kanaman hala devam ediyor demişsin ne kadar geliyor günde? Ve hamilelik belirtilerin heydi yumurtlamadan itibaren bi farklılık oldu mu?
Meraklibiri Başka fikri olan varmı kızlar benim için çok onemli bundurum birden fazla fikre ihtiyacım var
Acc Meraklibiri benimde kahverengi leke geldı diğer hafta test yaptım gebe oldugumu öğrendim şuan 5 hafta 5 günlük gebeyim:)