Zelihabalci Benim 37.1 Haftalık 20 Gün Kaldı Kızım olcak Adı Kumsal👼👨👩👧💞 Ve Cok Heycanlıyım Biyan Önce Sağ Salim Doğurup Kızımı Kuçagıma Almayı Nasip Etsim Allahım İnşallah Amin Tüm Annelerle Birlikte İnşallah Amin🙏
Minikmucizemmm Zelihabalci Bizde 36+0 haftalığız 28 gün kaldı bi oğlum olacak adı Alparslan Bu saate kadar hiç uyumadım belim ve ayaklarım çok ağrıyor patik içtim o Bile fayda etmedi ne yapacağımı bilmiyorum rabbim sağ salım kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza 🙏
Zelihabalci Minikmucizemmm amin benimde bikini bölgemge batma var basenlerim ağrıyo benimde arada bir adet sancısı çekiyom sanki biyan kan gelcekmiş gibi hissediyom
1987gokce Zelihabalci amin ❤🙏 bizimde 23 günümüz kaldı inşallah Mehmet Efe'me kavuşmak için gün sayıyorum Rabbim sağlıkla zamanında doğum yapmayı nasip etsin hepimize.
ilaydanurhavvat Zelihabalci 35+2 bnimde kızım olacak adını feyza koyacaz ❤️ 33 gün var doğuma ama mormal doğum olacağı için her an sancı gelebilir 😇 Bizlerde çok heyecanliyız herşeyi hazır bi o eksik ❤️🙏🏻
cinderella Bende 30+1 deyim daha bian önce gelse artık 30 lu haftalara geldikten sonra İçim rahatladı valla 😄