Hilkatkaradagli Esraali maşallah cnm benimde sadece düşük kilolu dedi ama korkuyorum 2 haftaya alınır diyince
mervekocaman https://imgyukle.com/i/NK4D1kızlar bu test sızce varmı arkadaşın cok ıstıyo bna gnderdı bnde buraya atmak ıstedm anlayan varsa donebılırmı var gıbı sankı ama sız ne dıyorsunuz
Pembepanterr Hilkatkaradagli Detaylı ultrasonda daha rahat görünüyor bir problem varsa plesentada doktorunuz yönlendirmedi mi canım
Hilkatkaradagli Pembepanterr Hayir cnm kendi doktorum istanbuldaydi ya diğeri birşey demedi ama renkli ultrason da herşey normaldi 2 hafta önce kiloda normaldi birden geriledi doktoruma ilaç kullanıp gidicem 5 güne kadar
Firdevss167 Hilkatkaradagli Canım bir hafta geriden ileriden gitmesi çok sorun olmuyor bebek için diye biliyorum benim bebişte iki hafta ilerde inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza
Meltemcee Firdevss167 3 hafta geriden geliyormus 35 haftalik 1800 kilodaymis rabbim saglicakla kucagina almak nasib etsin
Firdevss167 Meltemcee amin canım benim bebekte iki hafta önden gidiyor bende korkuyorum pazartesi sezeryan günüm belli olacak ters bide bebeğim
Meltemcee Firdevss167 ya önden gitmesi belki sekerin filan olabilir o yuzdendir Allahtan az kalmis doguma sadece kilolu olur bebisin sag salim kavusun insallah😊
Firdevss167 Meltemcee başka bi sorun olmaz değil mi ya 2 hafta bebek iri deyince korktum biraz ben testlerin hepside normal çıktı
Pembepanterr Hilkatkaradagli Hiç belli olmuyor bunlar canım 1 gün sonra bile olabilir yani bu gibi durumlarda aynı gün detaylı yaptırabiliyoe doktor kendi doktoruna görün 🧡
Firdevss167 Hilkatkaradagli sen kalbini ferah tut canım benimde 2 hafta ilerde bende korkuyorum İnan 🙏🏻
Mersin33kader Aybuss bu benim düşüncem ve fikrim size ne oluyor acaba ben sizin yorumunuza yorum yapıyormuyum hem sizin postunuz değil müdahale etmeyin lütfen
Hilkatkaradagli Firdevss167 Korkma cnm inşallah birşey olmaz sağ salim alırız kucağımıza …İyi düşünmeyince hep kötü oluyor kendimden biliyorum ins iyi olur herşey🙏
Hilkatkaradagli Pembepanterr çok şık ultrasona girmek iyi değilmiş cnm 2 gün önce göründüm ya bir hafta geçsin diye 5 gün sonra gidicem doktor herşeyi normal kilosu eksik dedi haftada 1 görün dedi bakalım hayırlısı olsun ins ilacımı vs de biraz kullanayım 😶
Pembepanterr Hilkatkaradagli Ultrasonun bir zararı yok sonuçta keyfi girmiyorsun girilmesi gerekiyorsa hergün bile girersin sağlıkla gelsin kuzum 💓😊