Elf3535 Hilkatkaradagli merhaba plesantada sıkıntı yoksa bebekler birden atak yapabiliyor benimkide gerideydi 3 haftada 1 kilo aldı size tavsiyem hergun kirmizi et yiyin bol bol
Hilkatkaradagli Elf3535 inşallah öyle birşeye gerçekten çok ihtiyacım var 2 haftada 200 Gr fln almış cnm son aylar normalde daha çok alması gerekir 35. Hafta bu ay normalde haftada 250 Gr alması lazım 🙁
Pembepanterr Hilkatkaradagli plesentanızda sorun mu var yaşlanma çentik vs yedikten sonra solunuza yatın
Hilkatkaradagli Pembepanterr Herşey normal kilosu düşük cnm anlamadım yani genel muayene de doktor öyle dedi ama araştırdıkça sinirlerim bozuluyor
Firdevss167 Hilkatkaradagli bende 38 haftalığım canım benim bebekte iki hafta ilerde gidiyormuş 2li 3lü test ve detaylı ultrason yaptırdım normal çıkmıştı sen yaptırdın mı bu testleri
Hilkatkaradagli Firdevss167 O testleri yaptırmadım cnm şeker yüklemesi vs yaptırdım ama 2 haftadır geriledi
Elf3535 Hilkatkaradagli şekeriniz var galiba yorumlardan öyle anladım sakın şekerinizi cikartacak şeyler yemeyin et ürünleri süt ürünleri bol sebze yiyin karbonhidrat ve meyve ve tatlidan uzak durun benim doktor bebegi sıkıntıya sokarsin dogduktan sonra solunum sıkntisi ve daha bi çok şey yaşar dedi
Pembepanterr Hilkatkaradagli Detaylı ultrasonda daha rahat görünüyor bir problem varsa plesentada doktorunuz yönlendirmedi mi canım
marbling10 Hilkatkaradagli geçmiş olsun öncelikle, şeyi merak ettim sadece kilosu mu geride? Kafa çapı bacak boyu falan nasıl?
Hilkatkaradagli marbling10 hepsi normal cnm boyu 45-46 cm düşük kilolu bebek dedi plesentadan beslenemiyor sanırım haftaya tekrar gideceğim beslenmeye dikkat edip
Firdevss167 Hilkatkaradagli Canım bir hafta geriden ileriden gitmesi çok sorun olmuyor bebek için diye biliyorum benim bebişte iki hafta ilerde inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza
umutttttt Hilkatkaradagli canım günde iki tane muz ye benim de kilosu eksikti hergün bi tane yedim geçen hafta gittim toparlanmış bir hafta da öndeydi
Hilkatkaradagli umutttttt Yedim cnm ,süt içtim ceviz yedim ,pekmez içtim vitamin ,balık yağı bunları düzenli yapicam kaşar yedim ayrıyeten yemek vs 1 hafta sonra kontrol gerekli bilgileri happy mom annelerinden aldım şekerde yükselirse napiyim inanın bunalımdayım
Zamanbukucu Hilkatkaradagli Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sana da bebeğine de canım moralini ne kadar bozma desem de kafaya takmadan duramıyorsun elbette 😔Çünkü elimizden bir şey gelmiyor bol bol dua et Ben de senin için dua edeceğim🙏🏽
Hilkatkaradagli marbling10 2 gün önce memleketteydim yola cikacaktim kontrol olduktan sonra yola cikmaliyim dedim neyse doktor tanıdık oyle diyince en son muayene de normal uyumluydu 2 hafta önce …Başka doktora da gittim oda öyle dedi ilaç vitamin vs yazdı beslenme ile ilgili bilgiler anlayacağınız her hafta kontrol yakın takip dedi burda ki doktoruma ilacımı vs kullanıp 5 gün sonra gideceğim inşallah düzelir